DSC00728-HDR

Tapetsering Södermalm

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Södermalm

Introduktion

Tapetsering på Södermalm

Att tapetsera om kan ge hemmet ett välkommet lyft. Kanske är du trött på färgen eller mönstret på tapeten du har idag. Vi är erfarna tapetserare på Södermalm som gärna hjälper dig att göra om där hemma. Tapetsering kräver kompetens och är kanske inget du vill genomföra på egen hand. Det krävs nämligen en hel del förarbete för att slutresultatet ska bli bra. När du anlitar en professionell tapetsör på Södermalm blir arbetet korrekt utfört och håller längre.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Sätt färg i hemmet med snygga tapeter

Vi erbjuder tapetsering på Södermalm till både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller ett rum i en lägenhet eller tapetsering i en hel villa kan vi stå till din tjänst. Vi använder oss bara av högkvalitativa och hållbara tapeter i vårt arbete. Om du behöver hjälp med att välja tapet kan vi ge dig råd baserade på rummets form och ljussättning, det är saker som kan påverka slutresultatet.

Oavsett om du vill ha en enkel enfärgad tapet, en vävtapet eller en fondvägg med mönsteranpassad tapet hjälper vi dig gärna. En tapet kan få ett rum eller hela hemmet att kännas nytt och fräscht.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

För många är tidsaspekten viktig när det kommer till att göra om där hemma. Det går inte att svara på rak arm hur lång tid det tar att utföra ett tapetseringsprojekt eftersom det är väldigt olika beroende på projektets karaktär. Vi gör gärna hembesök för att se förutsättningarna och på så sätt kunna ge dig en bra tidsplan. Hur lång tid tapetseringen på Södermalm tar beror bland annat på hur mycket förarbete som krävs och hur rummet är utformat.

Vad kostar tapetsering?

Även priset för tapetsering på Södermalm varierar beroende på projekt. Av den anledningen bokar vi helst in ett hembesök där vi kan se rummet eller rummen och ta mått och liknande. Ditt pris för tapetsering på Södermalm beror också på vilken tapet du önskar. Många gånger frågar kunder hur mycket kostar en tapetserare i timmen på Södermalm? Vi på K3 Måleri använder oss inte av timpris för våra tjänster utan du får ett fast pris för projektet i din offert. Så vad kostar en tapetserare på Södermalm? Våra priser för tapetsering finns här. Där kan du hitta information om vår tapetsering kostnad på Södermalm.

Så anlitar du oss

Det är enkelt att komma i kontakt med oss för att planera ditt projekt, antingen via telefon eller mejl. När du bett om en offert kommer vi att kontakta dig och oftast vill vi boka in ett hembesök. Vi kommer då ut till dig på Södermalm och ser vad som krävs för att slutföra arbetet. Efter det får du en offert och en tidsplan. Det här är inte på något sätt bindande utan du väljer själv om du vill acceptera offerten eller inte.

När vi har skrivit avtal kommer vi att påbörja arbetet på avtalad tid. Vi erbjuder resultatgaranti och därmed är arbetet inte slutfört förrän du har godkänt det.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!