DSC09157-HDR

Priser för målare & tapetserare

K3 Måleri / Priser

Introduktion

Kostnad för målare & tapetserare 

Vi på K3 Måleri tar inte några timpriser för de arbeten vi utför. Du som kund kommer alltid kunna känna dig 100% trygg att det inte tillkommer några ytterligare kostnader utöver den summan som står på din offert. 

Det bästa du kan göra är att begära en offert via vår hemsida, där du beskriver ditt projekt, så kommer du att få en skräddarsydd offert baserat på just ditt projekt. 

 

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Hembesök

Om du kontaktar oss så besöker vi dig i hemmet. Då kan vi tillsammans gå igenom hur just ditt hem ska målas eller tapetseras. I och med att vi vet hur lång tid olika moment tar kan vi också planera arbetet utifrån ett hembesök. Det betyder att vi därefter dels kan ge dig en rimlig tidsangivelse, dels planera arbetet för att minska väntetiden. Således kan du få tillgång till ditt nymålade hus snabbare.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert