K3 Måleri

 

K3 Måleri är en del av K3 Gruppen och vi arbetar med både målning, tapetsering, golvslipning och golvläggning. Om du är intresserad av att se hur vi arbetar med golvläggning och golvslipning så titta gärna på vår andra hemsida, k3golv.se

om-oss-hero
K3 Måleri / Om oss

Om oss

K3 Måleri

För att anlita oss på K3 Måleri och få reda som gäller för målare i Stockholm med pris och tidsåtgång klickar du på begär offert här på vår hemsida. Du fyller i dina kontaktuppgifter och vad du önskar få hjälp med. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert för målare i Stockholm. I vissa fall kommer vi att kontakta dig för att göra ett hembesök. Det gör vi för att enklare kunna ge dig det bästa priset och den tidsåtgång ditt projekt tar.

När vi gett dig vår offert tar du själv ställning till om du vill skriva kontrakt eller inte. I kontraktet skriver vi in beräknad tid för projektet samt när vi ska påbörja det. Givetvis kan du själv ge förslag på när det passar dig att vi kommer och målar eller tapetserar. Inget arbete är för stort eller litet för oss. Vi arbetar i alla delar av Stockholm och även i Uppsala med omnejd.

K3 Måleri är ett seriöst och professionellt måleriföretag som utför både tapetsering och målning i Stockholm. Vi har som mål att alltid utföra ett felfritt arbete. Vi har goda referenser från tidigare kunder. Dessutom utför vi regelbundna kvalitetskontroller för att kunna känna oss säkra på att vår kvalitet alltid är på topp och av allra högsta standard.

När vi tar oss an din offert, en beskrivning av ditt projekt, så får du ett fast prisförslag för vad ditt projekt skulle kosta.

Alla våra medarbetare är fullt försäkrade och vi drar av ROT-avdraget direkt på fakturan. Supersmidigt!

start-fullbredd

Referenser

Om du är intresserad av att titta på våra referenser, titta här!