DSC00728-HDR

Tapetsering Liljeholmen

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Liljeholmen

Introduktion

Tapetsering på Liljeholmen

Ny tapeter på väggarna kan göra underverk med ett rum. Det är faktiskt få åtgärder som skapar en så stor förändring i ditt hem. Variationsrikedomen på nya tapeter är idag dessutom enorm. Det finns ett otal nyanser, motiv och mönster att välja på. Dessutom kan du hitta flera funktionella tapeter som passar i rum som hallen. Då kan du med en fuktig trasa torka av spår från barnens leriga kläder på tapeten. Så förnya ditt hem genom att ge din lägenhet eller villa en total förvandling med hjälp av nya tapeter.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Låt oss göra jobbet för att få ett bättre resultat

Du kan naturligtvis tapetsera själv, men resultatet blir mycket bättre om du låter ett proffs utföra arbetet åt dig. Den främsta anledningen till det är att vi vet hur viktigt det är att förbereda väggen som ska tapetseras. Ifall den är smutsig fäster inte de nya tapeterna lika bra och kan på sikt bilda bubblor. Om väggen har ojämnheter måste dessa slipas bort eller spacklas över. I annat fall kommer nyckfullheten lysa igenom de nya tapeterna. Så för att få ett snyggare resultat bör du anlita ett proffs. När du söker en tapetsör på Liljeholmen är du välkommen att kontakta oss.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Tidsåtgång för tapetsering och kostnad på Liljeholmen varierar. Dels beror det på att varje uppdrag skiljer sig åt, dels att varje tapetserare jobbar på olika sätt. Vi lägger till exempel ner mycket tid på underarbetet. Det tar lite längre tid men resultatet blir desto bättre. För att få en konkret uppskattning över hur mycket tid vi behöver för ditt projekt är det bäst om du kontaktar oss. Då kommer vi hem till dig och bedömer arbetets omfång.

Vad kostar tapetsering på Liljeholmen?

Du kommer säkerligen vilja jämföra pris för tapetsering på Liljeholmen. Det kan nämligen skilja sig mycket åt. Normalt frågar kunder hur mycket kostar en tapetserare i timmen på Liljeholmen? Eftersom vi inte tillämpar timtariff ger vi istället pris per uppdrag. Då behöver du inte oroa dig över hur lång tid det tar. Så ställ istället frågan vad kostar en tapetserare på Liljeholmen? Svaret hittar du på vår hemsida. Våra priser för tapetsering finns här. Om du har möjlighet att använda dig av ROT-avdrag kan du göra det när du anlitar oss. Vi drar i så fall av den summan redan på fakturan så du slipper tänka på det själv.

Hur går det till att anlita oss?

Du börjar med att lämna en förfrågan om offert till oss. Det kan du antingen göra genom att ringa 08-7775100 eller skicka ett mejl till offert@k3gruppen.se. För att bättre kunna bedöma uppdragets storlek och omfång kommer vi att boka in en tid för hembesök hos dig. Det är först efter att vi har skaffat oss mer detaljerad information som vi skriver en offert. Ifall du accepterar vårt bud sätter vi igång med förarbetet. När väggarna är jämna klistrar vi upp våderna. Uppdraget är slutfört när tapeterna sitter på plats och du är nöjd med resultatet.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!