DSC09157-HDR

Målare Vasastan

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Vasastan

Introduktion

Målare i Vasastan

Söker du en målerifirma i Vasastan? Då är vi företaget för dig. Vi är en del av K3-gruppen, verksamma i Vasastan. Våra målare har lång erfarenhet av olika måleriuppdrag i stadsdelen och vi kan hjälpa dig med det mesta. Eftersom vi har ansvarsförsäkring och ger dig resultatgaranti vet du att arbetet utförs på bästa sätt och att arbetet blir som du vill ha det.

Anlita en målare i Vasastan när du vill ha en målare med specialkompetens på vad husen i din stadsdel behöver. Eftersom vi har lång erfarenhet av att måla i Vasastan vet vi vilken färg som bäst skyddar dina fönster. Det är viktigt att de får ett ordentligt skydd för att de ska stå emot väder och vind så att fukt inte tränger in och förstör träet.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Hur lång tid tar det att måla om?

Varje måleriprojekt är unikt. Det gör att det inte går att ange ett generellt svar om hur lång tid det tar att måla om. Anledningen är att en mängd olika faktorer kan inverka på hur lång tid det tar att slutföra ett måleriarbete. I ett projekt kanske väggarna behöver bredspacklas innan målning kan ske, medan det i ett annat projekt krävs en så kallad renoveringstapet. Det tar olika mängd tid i anspråk och för att få en exakt uppgift om hur lång tid ditt projekt tar är det bäst om du kontaktar oss. Då kan vi komma hem till dig och bättre bilda oss en uppfattning om vad som krävs.

Vad kostar en målare i Vasastan?

Hur mycket kostar en målare per timme i Vasastan? Kostnaden när du anlitar ett måleriföretag i Vasastan är givetvis viktigt eftersom det kan variera stort. Vi tillämpar inte timpris för målare i Vasastan, så det bästa du kan göra är att kontakta oss och beskriva ditt ärende, så kan vi ge dig ett fast pris på projektet i sin helhet. Det innebär att kostnaden inte blir mer om vi lägger ner mer tid åt ditt projekt än förväntat. Har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag går det bra att göra när du anlitar oss.

Vi målar det mesta

Vad det än är som du behöver hjälp med att måla i Vasastan kan vi göra det åt dig. Vi åtar oss de flesta måleriuppdrag. Det kan vara allt från att måla om ett rum eller ge en annan lyster åt ett tak. Är du trött på ditt kök och vill förnya dig? Låt oss måla om dina skåpluckor. Det får ditt kök att bli fräscht igen och är dessutom mycket billigare än att installera ett helt nytt kök.

Läs mer

Hur bokar du K3 måleri i Vasastan?

Har du bestämt dig för vad du vill ha målat kontaktar du oss för att få en offert. Lättast sker det via telefon eller mejl. Ring oss på 08-7775100 eller skicka ett mejl till offert@k3gruppen.se. Antingen ger vi dig en prisuppgift direkt eller så, vilket är mer sannolikt, bestämmer vi en tid för ett hembesök. Då kan vi dels diskutera exakt vad du vill få gjort, dels bilda oss en bättre uppfattning om arbetets omfång. Det underlättar för att vi ska kunna ge dig en korrekt prisuppgift. När du accepterat vårt bud börjar vårt arbete och avslutas när du är nöjd med resultatet.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert