Vi är en målerifirma i Solna som ingår i K3-gruppen. Våra professionella målare har lång erfarenhet av att måla i Solna. Det innebär att vi kan erbjuda dig ett förstklassigt arbete. Eftersom vi dessutom använder ansvarsförsäkring och har resultatgaranti kan du vara säker på att vi kommer utföra arbetet på bästa sätt. Allt för att du ska bli nöjd med slutresultatet.

Fördelen med att anlita våra målare i Solna är att du får en person som har kunskap om de lokala förutsättningarna. Det innebär att personen du anlitar vet vilken färg ditt hus behöver för att få bästa tänkbara skydd. Det är en erfarenhet som målaren tillägnat sig efter många års vana av att måla hus i Solna. Våra målare har både erfarenheten och kompetensen. De vet även vilken kulör som krävs för att passa in i området.

Många sorters målerijobb

Vad det än är du behöver hjälp med att måla i Solna så utför vi det åt dig. Det kan vara allt från stora fasadjobb till detaljer inomhus. Du kanske vill måla om ett rum eller varför inte ny färg på skåpluckorna i köket? Det ger en ny upplevelse och du slipper renovera hela köket, vilket är mycket dyrare än ny färg på skåpen. Så kontakta oss nästa gång det är dags att måla om.

Vad kostar en målare i Solna?

Hur mycket kostar en målare per timme i Solna? Timpris för målare i Solna skiljer sig mycket åt. Om du vill kunna se våra priser för vårt måleriföretag i Solna så behöver du kontakta oss. Eftersom vi inte har tar ett timarvode, utan skräddarsyr kostnaden för att utföra ditt projekt i Solna. Ditt ROT-avdrag kan du naturligtvis använda när du anlitar oss för att utföra måleriarbete, om du är berättigad till det. Vi ser då till att du får rätt belopp på din faktura.

Hur lång tid tar det att måla om?

Alla målerijobb tar olika lång tid. Därför går det inte att ge en allmän tidsangivelse för hur lång tid som behöver tas i anspråk. Det är alltför många variabler som skiljer sig åt. Därför är det bästa att kontakta oss. Då kan vi besöka dig och själva se exakt vad det är som behöver göras för att därefter kunna beräkna hur lång tid det tar.

Hur du bokar oss

När du har bestämt dig för att satsa på en ommålning tar du kontakt med oss och ber om en offert. Du kan ringa oss på 08-7775100 eller skicka ett mejl till offert@k3gruppen.se. Är det ett mindre jobb kanske vi kan ge en offert omgående. Men det är oftast bättre att vi bokar in en tid för hembesök. Då kan vi i lugn och ro gå igenom ditt projekt. Det ger oss också bättre möjlighet att se vilket förarbete som behöver göras innan målandet kan påbörjas. För att slutresultatet ska bli bra är vi alltid noggranna med underarbetet. När du godkänt vårt bud går vi igång med målandet. Arbetet är klart när färgen sitter på väggarna och du är nöjd med resultatet.