DSC09157-HDR

Målare Östermalm

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Östermalm

Introduktion

Anlita en professionell målare på Östermalm

Vi är en målerifirma på Östermalm med lång och gedigen erfarenhet. Alla slags projekt som kräver en målare tar vi oss an. Det går lika bra med utomhusarbeten som måleri invändigt. Då vi ingår i K3-gruppen har vi en solid förankring i Stockholmsområdet. Därmed kan vi referera till otaliga projekt med hög kvalitet på slutresultatet. Då vi dessutom arbetar med ansvarsförsäkring och resultatgaranti kan du vara säker på att resultatet blir tillfredsställande.

Måla om en våning på Östermalm ställer särskilda krav. Det kräver specialkunskap i att kunna bevara originaldetaljer. Eftersom vi har lång erfarenhet av måleri på Östermalm vet vi vad ett dylikt måleriarbete kräver. Så om du har unika detaljer i din våning och är mån om att få bästa resultat bör du anlita en målare på Östermalm med lokalkunskap. Eftersom vi har den kompetensen är det oss du ska kontakta.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Vad kostar en målare på Östermalm?

Hur mycket kostar en målare per timme på Östermalm? För många är priset en av de viktigaste faktorerna när det handlar om att anlita ett måleriföretag på Östermalm. Ifall du vill veta mer om våra priser i detalj så får du mer än gärna kontakta oss med en förklaring av ditt ärende. Eftersom våra projekt inte bestalas via ett timarvode och istället en projektkostnad så kan vi säkerställa att du som kund inte får några överraskande tillägg på din slutgiltiga faktura.

 När du beställer en tjänst av oss går det naturligtvis bra att du använder ditt ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att måla om?

Det går inte att ge en generell uppskattning om hur lång tid det tar att utföra ett måleriuppdrag. Anledningen till det är att varje projekt är individuellt. Det kan ta skiftande tid i anspråk beroende till exempel på hur mycket förarbete som behöver utföras innan själva målandet går igång. Vi är nämligen synnerligen noggranna med underarbetet. För att få en exakt tidsangivelse är det bäst om du kontaktar oss så vi kan göra ett hembesök. Då har vi en annan möjlighet att bedöma måleriarbetets tidsåtgång.

Bred kompetens

Vad det än är som du behöver hjälp med att måla på Östermalm kan vi stå till tjänst. Vi hjälper dig att måla om snickerier och andra inredningsdetaljer i ditt hem. Du kanske vill ge köket ett nytt utseende genom att måla om dina skåpluckor. Då kontaktar du lämpligen oss så gör vi det åt dig. Har du tak eller väggar som behöver målas ordnar vi även det. Vad det än handlar om är ett förnämligt slutresultat vår mål. Det är därför vi lägger ner mycket tid på att göra ett grundligt för- och underarbete.

Läs mer

Målare Östermalm – hur går det till?

Du ringer oss på telefon 08-7775100 eller mejlar oss på adressen offert@k3gruppen.se för att begära en offert. Antingen kan vi ge dig ett pris direkt eller så bestämmer vi en tid då en av våra konsulter kan komma hem till dig för att diskutera projektet och specificera offerten. När du accepterat pris och tidsårgång sätter arbetet igång. Måleriarbetet slutförs och är klart när du är nöjd med resultatet. Eftersom vi tillämpar resultatgaranti kan du vara säker på att arbetet kommer vara till din belåtenhet när vi är färdiga.

 

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert