DSC09157-HDR

Målare Enskede

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Enskede

Introduktion

Anlita en professionell målare i Enskede

Vi är en målerifirma i Enskede anslutna till K3-gruppen. Våra målare har lång erfarenhet och kunskap som gör att de kan utföra måleriarbeten åt dig på bästa tänkbara sätt. Vid inomhusarbete gör de till exempel ett grundligt underarbete på väggar och tak innan målandet går igång. Allt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Eftersom vi använder oss av ansvarsförsäkring och tillämpar resultatgaranti kan du vara säker på att jobbet är välgjort och att du kommer bli nöjd med slutresultatet.

 

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Måleri i Enskede

Anlita målare i Enskede för att få bästa möjliga resultat. Det är alltid bättre med en målare som har kunskap om vad hus i Enskede behöver för att få bästa skydd. Ett måleriföretag i Enskede är därför ditt bästa val. Eftersom vi har lång erfarenhet av att måla hus i Enskede vet vi vad som krävs. Det gör att vi alltid ser till att använda rätt slags färg och även kulörer som krävs för att passa in. Våra färgval garanterar att ditt hus får det bästa skyddet.

 

Många olika slags målerijobb

Vad det än är som du behöver hjälp med att måla i Enskede kan vi göra det åt dig. Vi har mycket bred kompetens och åtar oss de flesta slags måleriarbeten. Det kan handla om inredningsdetaljer och snickeriarbeten eller kanske elementen som behöver ny färg. Vill du till exempel förnya ditt kök utan att installera ett nytt åtar vi oss att måla dina skåpluckor.

Hur lång tid tar det att måla om?

Det är omöjligt att ge en generell tidsangivelse över hur lång tid ett måleriprojekt kommer att ta. Tidsåtgången beror helt på vilken typ av projekt det är och hur stort. En del väggar kräver till exempel mer förarbete än andra. I sådana fall tar det naturligtvis längre tid. För att få en exakt uppgift om hur lång tid just ditt projekt tar är det bäst att du kontaktar oss. Då kan vi göra ett hembesök hos dig och bättre bilda oss en uppfattning om hur lång tid det kommer att ta för att måla till exempel ditt hus.

Alla våra målare jobbar med ansvarsförsäkring

Det är en trygghet för dig som kund att veta att vi har de försäkringar som krävs av ett måleri i Enskede. Vi är alltid måna om att du ska bli nöjd med det vi gör. Innan vi påbörjar arbetet får du en offert med ett fast pris på det som behöver göras. Men vad kostar då en målare i Enskede? Det är omöjligt att ha ett bestämt pris för alla projekt eftersom förutsättningarna alltid varierar. Vi gör gärna hembesök för att se hur ditt hem ser ut innan vi lämnar en offert, det gör det enklare för oss att ge ett bra pris.

 

 

 

Hur fungerar det när jag anlitar K3 Måleri?

För att anlita oss på K3 Måleri och få reda som gäller för målare i Enskede med pris och tidsåtgång klickar du på begär offert här på vår hemsida. Du fyller i dina kontaktuppgifter och vad du önskar få hjälp med. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert för målare i Enskede. I vissa fall kommer vi att kontakta dig för att göra ett hembesök. Det gör vi för att enklare kunna ge dig det bästa priset och den tidsåtgång ditt projekt tar.

När vi gett dig vår offert tar du själv ställning till om du vill skriva kontrakt eller inte. I kontraktet skriver vi in beräknad tid för projektet samt när vi ska påbörja det. Givetvis kan du själv ge förslag på när det passar dig att vi kommer och målar eller tapetserar. Inget arbete är för stort eller litet för oss. Vi arbetar i alla delar av Stockholm och även i Uppsala med omnejd.

K3 Måleri är ett seriöst och professionellt måleriföretag som utför både tapetsering och målning i Enskede. Vi har som mål att alltid utföra ett felfritt arbete. Vi har goda referenser från tidigare kunder. Dessutom utför vi regelbundna kvalitetskontroller för att kunna känna oss säkra på att vår kvalitet alltid är på topp och av allra högsta standard.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

Läs mer

Om du är berättigad till ROT-avdrag drar vi av det direkt på fakturan.

Tapetsering handlar inte bara om att klistra upp våder på en vägg. För att resultatet ska bli riktigt bra vid tapetsering krävs det att vägarna är helt släta och fria från till exempel rester av gamla tapeter. Oftast behöver väggarna bredspacklas eller förses med en renoveringstapet inför tapetseringen. Det är också viktigt att underlaget är rent, annars fäster inte tapetklistret lika bra och tapeten kan bli bubblig eller till och med lossna i värsta fall. Väggar med en stark färg kan behöva grundmålas för att färgen inte ska gå igenom tapeten. Vilket material en vägg är gjord av påverkar också hur den behöver bearbetas innan tapeterna kan fästas. Förarbetet tar ofta betydligt mer tid än själva tapetseringen. 

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!