DSC00728-HDR

Tapetsering Vasastan

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Vasastan

Introduktion

Tapetsering i Vasastan

Om du behöver hjälp med tapetsering i Vasastan är vi på K3 Måleri alltid tillgängliga. Här finns erfarenheten och den kunskap du behöver för att få ett bra resultat. Anlita oss för att säkerställa kvalitet och få det estetiska utseende du vill ha.

Ta kontakt med oss så kommer vi på ett hembesök för att se vad som ska tapetseras. Det är något vi gör för att kunna ge dig en rättvis offert. En erfaren tapetsör i Vasastan gör en inspektion för kostnad och tidsåtgång. Det är sedan underlaget till den offert du får utav oss.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Så går en tapetsering i Vasastan till

Vid vårt besök lyssnar vi på dig, hör vilka dina önskemål är och ställer frågor vi behöver ha svar på för att få uppfattning av projektets omfattning och storlek. Accepterar du den offert du sedan får av oss bestämmer vi dag när vi sätter i gång med arbetet.

Vi börjar alltid med ett grundligt förarbete innan vi börjar med själva tapetseringen. Hur underlaget ser ut avgör om vi måste dra bort tidigare tapet och kanske använda renoveringstapet eller bredspackling för att få ett slätt underlag. När det väl är gjort sätter vi i gång att tapetsera. Önskvärt är att du har flyttat möbler och liknande för att ge plats för oss när vi arbetar. Vi har som mål att påverka din vardag minimalt och strävar efter att göra jobbet så snabbt som möjligt, utan att tumma på kvaliteten.

Utnyttja ROT-avdraget för bättre pris för tapetsering i Vasastan

Som privatperson har du rätt till 30 % avdrag på alla arbetskostnader för hantverkare. Här får du göra avdrag med upp till 50 000 kronor per år och person. Det kallas för ROT-avdrag och är något vi drar av direkt på din faktura.

Kostnad för tapetsering

Vi får många frågor om kostnaden som " Hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Vasastan? " och " Vad kostar en tapetserare i Vasastan? " När du anlitar oss på K3 Måleri tar vi aldrig betalt per timma. Redan vid vårt besök och när du får vår offert ser du vad du kommer att få betala för arbetet som vi ska utföra. Så det bästa du kan göra är att begära en kostnadsfri offert och sedan få ett projektbaserat prisförslag för just ditt projekt. 

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Precis som med kostnad går det inte säga en generell tidsåtgång. Här handlar det om storleken på projektet, vilka tapeter som ska användas, hur mycket förarbete som krävs och liknande. Det är därför vi gärna gör ett hembesök för att kunna bedöma både kostnad och tidsåtgång. Det kan givetvis ta längre tid än vad vi beräknat men eftersom du betalar ett fast pris blir det inte dyrare.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert