DSC00728-HDR

Tapetsering Vällingby

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Vällingby

Introduktion

Tapetsering i Vällingby

Du som har behov av tapetsering i Vällingby är alltid välkommen att kontakta oss på K3 Måleri. Vi är erfarna hantverkare med bred erfarenhet av både målning och tapetsering. Vi vet av lång erfarenhet att alla som söker tapetsör i Vällingby är intresserade av pris tapetsering och vilken tid arbetet kommer att ta.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Vad kostar en tapetserare i Vällingby?

Vanligast är att målerier debiterar pris tapetsering i Vällingby per timme. Det kan göra det svårt som kund att veta vilket det slutliga priset blir. När du anlitar oss på K3 Måleri för tapetsering får du alltid koll på tapetsering kostnad i Vällingby eftersom vi lämnar ett fast pris per projekt. Det hela börjar med en offert och om du godtar vårt pris startar arbetet på bestämd dag.

Våra priser för tapetsering finns här, vilket gör att du som vill anlita oss alltid vet vad det slutliga priset landar på.

Privatpersoner får göra ROT avdrag för tapetsör i Vällingby

Som privatperson kan det bli riktigt billigt att anlita tapetserare i Vällingby. Här får du avdrag för ROT direkt på både offert och faktura om du uppger att du vill utnyttja uppdraget. ROT-avdrag ger dig möjlighet att betala 30 % mindre för arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år.

Vad händer och hur lång tid tar det att tapetsera om?

När du godtagit vårt pris i din offert har du också redan full koll över hur lång tid projektet kommer att ta. Det går aldrig att säga en generell tid för alla utan här handlar det om att utföra en inspektion. På så sätt kan vi fastställa hur lång tid det hela kommer att ta.

När du anlitar oss som din tapetserare i Vällingby leder det till hantverkare i huset. Beroende på hur omfattande projektet är kan det vara allt från en dag till ett par veckor. Här blir det lite mindre förändringar i livet. Dock är våra professionella hantverkare alltid lyhörda och försöker finna vägar att utföra arbetet med så lite störningar som möjligt i privatlivet.

Vad kostar tapetsering i Vällingby?

Ditt pris för tapetsering är alltid beroende av hur många rum som ska tapetseras, samt valet av tapeter. Be oss om offert på pris för tapetsering i Vällingby. Vi tar inte betalt per timme för våra tapetserare eller målare, vi erbjuder istället alltid en fast projektkostnad. För att du som kund alltid ska känna dig trygg och inte få några oväntade fakturor. 

Hur lång tid tar en tapetsering?

Den tid en tapetsering tar är beroende på hur stor och omfattande projektet är. Dock ger vi alltid ett svar tillsammans med vår offert.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert