DSC00728-HDR

Tapetsering Täby

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Täby

Introduktion

Tapetsering i Täby

Letar du efter en professionell tapetsör i Täby? Då har du hittat rätt. Vi på K3 Måleri har både kompetensen och erfarenheten som krävs för att göra ett välutfört arbete. Våra tapetserare i Täby hjälper dig med allt från val av passande tapeter och underarbetet till att sätta upp tapeterna på ett felfritt sätt. Inget projekt är för stort eller litet för oss och vi tar uppdrag både från företag och privatpersoner.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Fräscha upp hemmet med nya tapeter

Med nya tapeter kan du fräscha upp ditt hem och ge det en ny look. Ibland är det skönt med förnyelse och nya tapeter är ett relativt billigt sätt att skapa det på. När du anlitar oss för tapetsering i Täby kan du lita på ett fint slutresultat. Vi vet vilka tapeter som fungerar bäst i olika utrymmen. I kök och hall är det fördelaktigt med tapeter som är enkla att torka av.

Oavsett om du vill ha enfärgad tapet, mönstrad tapet eller fototapet ser vi till att det blir välgjort. Vi är noggranna med förarbetet, vilket är mycket viktigt för att tapetseringen ska bli bra. Tapeterna fäster inte lika bra på smutsigt underlag och om det finns gamla hål, ojämnheter och skarvar måste de spacklas och slipas för ett bra resultat. Vi tycker om att göra hembesök innan vi börjar planeringen för att alltid kunna ge dig ett rättvisande pris och tidsplan.

Vad kostar en tapetserare i Täby?

När du funderar på att sätta upp nya tapeter är det normalt att du undrar över tapetsering kostnad i Täby. Hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Täby? Faktum är att vi på K3 Måleri inte tar betalt per timme utan per projekt. På så sätt berör det inte dig om arbetet skulle ta längre tid än planerat. Så vad kostar tapetsering i Täby? Vårt pris för tapetsering i Täby beror på hur mycket förarbete som krävs samt hur stort tapetseringsprojekt det handlar om. Våra priser för tapetsering finns här för dig som vill veta ungefärligt vad det kostar.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Tidsåtgången för tapetsering är också individuell eftersom så många olika faktorer spelar in. Vissa projekt kräver bredspackling och slipning där även torkningstider måste tas i beaktande. När du kontaktar oss för offert och tidsplanering föredrar vi därför att göra ett hembesök. Då kan vi se hur rummet eller rummen ser ut, vilket underarbete som krävs och hur många dörröppningar och fönster där finns. Efter det kan vi göra upp en rättvisande tidsplan.

Tapetserare i Täby - så fungerar det

För att anlita oss på K3 Måleri ringer eller mejlar du oss och begär en offert. I de flesta fall vill vi genomföra ett hembesök för att kunna ge dig en korrekt prisuppgift och tidsplan. Du förbinder inte dig till någonting när du begär en offert utan du bestämmer själv om du vill skriva ett avtal eller inte. Om du väljer att anlita oss påbörjar vi arbetet på den utvalda dagen och anser inte arbetet vara färdigt förrän du som kund godkänt det.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert