DSC00728-HDR

Tapetsering Solna

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Solna

Introduktion

Tapetsering i Solna

Här på K3 Måleri vet vi hur mycket husägare, lägenhetsinnehavare och fastighetsägare bävar för renoveringar. De ser arbetet, kostnaden och tiden det kommer ta. Det är då du ska kontakt oss. Vi erbjuder alltid att göra ett kostnadsfritt hembesök, där vi sedan lämnar en offert med ett fast pris för tapetsering kostnad i Solna. Våra priser för tapetsering finns här.

Genom att anlita K3 Måleri som din tapetsör i Solna slipper du alla bekymmer. Vi åtar oss allt från enstaka lägenheter till stora hyresfastigheter och kontorshus. Inga projekt är för stora eller för små. Vi erbjuder en professionell tapetsering där våra medarbetare besitter den kunskap, kompetens och expertis för att kunna leverera ett slutresultat av högsta kvalitet.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Tapetsering i Solna - hur det går till

Om du behöver hjälp av en tapetsör i Solna kan du kontakta oss via hemsidan, ringa eller mejla. Vi bokar då in ett besök hos dig för att se vad som behöver göras och för att kunna ge dig en rättvis offert. Accepterar du priset och tidsåtgången som vi beräknat börjar vi arbetet enligt överenskommelse. Vi uppskattar om möbler har flyttats undan och gardiner är nedtagna när vi kommer för att börja med underarbetet.

Givetvis har du full frihet att välja vilka tapeter samt vilken stil och kvalitet du vill. Beroende på val av tapet kan vi i vissa fall behöva använda en renoveringstapet för att få ett perfekt slutresultat. Tack vare professionella hantverkare och långa erfarenhet har vi möjligheter att tapetsera alla stilar och typer av rum.

Eftersom vi har ansvarsförsäkring och resultatgaranti anser vi inte att arbetet är avslutat innan du godkänt det och är nöjd med slutresultatet.

Vi drar ROT-avdrag direkt på fakturan

Om du får göra ROT-avdrag gör vi det redan på våra offerter till privatpersoner. På så sätt vet du redan från början det slutgiltiga priset.

Du kan göra ett avdrag på 30 % av den totala arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person och år.

Vad kostar tapetsering i Solna?

Vi får ofta frågor som " Vad kostar en tapetserare i Solna? ", " Hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Solna? " och " Pris för tapetsering i Solna? ". Hos oss betalar du inte ett timpris utan vi ger ett fast pris för projektet. Det beror på tidsåtgång och givetvis val av tapeter vad din tapetsering får för slutpris. Kontakta oss gärna för en offert.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Det går inte att ge ett generellt svar angående tidsåtgång. Precis som med priset är tiden det tar beroende på projektets omfattning, tidsåtgång för underarbete och val av tapeter. Vi lämnar alltid en tidsram tillsammans med vår offert.

Kan jag välja vilka tapeter jag vill?

Ja, det kan du. Vi har erfarenhet av alla förekommande tapeter och alla typer av rum.

Drar ni av ROT- avdrag direkt på fakturan?

Ja, om du meddelar oss att du vill använda ditt ROT-avdrag för arbetskostnaden tar vi med den i offerten för att du ska se vad det faktiska priset blir. Det dras sedan direkt på din faktura du får från oss vid avslutat arbete.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!