DSC00728-HDR

Tapetsering Sollentuna

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Sollentuna

Introduktion

Tapetserare i Sollentuna

När du har ett behov av tapetsering i Sollentuna erbjuder vi på K3 Måleri alltid en seriös tjänst med hög kvalitet. Som tapetsör i Sollentuna utför vi alla projekt enligt svensk standard och byggnorm. I och med det vet du direkt vart du ska vända dig.

Vi ska berätta hur det hela går till när du anlitar en tapetsör i Sollentuna från K3 Måleri. Här får du också reda på tapetsering kostnad i Sollentuna samt hur lång tid det tar.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Så går det till när du anlitar tapetserare i Sollentuna

Det första som händer vid ett behov av tapetserare i Sollentuna är att du kontaktar oss. På så sätt får vi en första kontakt där vi bestämmer vilken tid som passar för en inspektion. Efter det går vi tillbaka till kontoret och skapar en offert.

Om du sedan godtar priset på offerten bestämmer vi vilken dag som arbetet kan ta sin början. Efter det kommer du, beroende på projektets omfattning, att ha hantverkare under normal arbetstid i hemmet eller på kontoret.

Visst kan det bli lite stökigt och de normala rutinerna kan blir svåra att följa till punkt och pricka. Dock är alla våra tapetsörer erfarna hantverkare med lång erfarenhet. Det garanterar att du alltid får professionellt yrkesfolk som gör allt i deras makt för att respektera kundens privatliv och arbetsliv.

Genom att anlita K3 Måleri som din tapetserare i Sollentuna gör du ett val baserat på hög kvalitet och professionellt bemötande.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Här finns det ingen som kan säga en specifik tidsplan för alla projekt. Det beror på hur omfattande och stort projektet är. Ju mer som ska utföras samt hur många rum respektive kvadratmeter som ska tapetseras är det som bestämmer priset.

Vad vi kan säga är att vi vid varje inspektion får en klar uppfattning och arbetets omfattning. På så sätt kan vi alltid tillsammans med vår offert på samma gång besvara frågan, hur lång tid det tar att tapetsera om.

Vad kostar en tapetserare i Sollentuna?

Idag är det mycket vanligt att folk ifrågasätter hur mycket en tapetsör kostar per timme. Det är också många målerier som lämnar pris per timme, vilket gör att du som kund inte har en aning om hur mycket det kommer att kosta.

När du anlitar oss på K3 Måleri får du alltid ett komplett pris för hela projektet. Direkt vet du vad hela kalaset kommer att kosta. Våra priser för tapetsering finns härom du vill veta lite mer.

Är du sedan privatkund har du rätt till ROT-avdrag på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år. Det är något som vi alltid drar av direkt på vår offert och faktura till våra privatkunder.

Vanliga frågor om tapetsering

Vad kostar tapetsering i Sollentuna? Hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Sollentuna?

Gällande pris för tapetsering i Sollentuna är det beroende av projektets storlek. Vi lämnar alltid ett fast pris direkt på offerten.

Blir det stökigt och hur lång tid tar det att tapetsera om?

Tiden det tar att tapetsera om beror på projektets storlek. Små förändringar i det dagliga livet kan ske under arbete, men våra hantverkare ser alltid till att vara så renliga och diskreta som möjligt.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert