DSC00728-HDR

Tapetsering Östermalm

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Östermalm

Introduktion

Tapetsering på Östermalm

Har det blivit dags för lite förnyelse där hemma? Behöver köket tapetseras om, eller har du byggt ut med fler rum som behöver väggbeklädnad? Om du söker efter en tapetsör i Östermalm har du hittat rätt. Vi på K3 Måleri har lång erfarenhet och stor kompetens inom alla typer av tapetseringsprojekt.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Förnya ditt hem

Med en snygg tapet blir ditt hem som nytt. Oavsett om du vill tapetsera om ett helt rum eller bara sätta upp en snygg fondtapet kan vi hjälpa dig med din tapetsering på Östermalm. Många försöker tapetsera hemma på egen hand, men risken är att förarbetet inte blir gjort ordentligt. Att förbereda väggarna för tapetsering är minst lika viktigt som själva tapetseringen. Vissa väggar måste bredspacklas och slipas innan tapetseringen sker.

Det är också viktigt att väggarna är rena när tapeten ska sättas upp. Våra tapetserare på Östermalm vet hur viktigt förarbetet är. Samtidigt har vi koll på vilka tapeter och vilket tapetklister som är av hög kvalitet. Vår kunskap är bred och vi är vana vid att arbeta med mönsteranpassade tapeter såväl som fototapeter. Givetvis är det du som kund som väljer vilken tapet du önskar, men vi ger dig gärna råd om vilka färger som passar in. Saker som ljussättning spelar bland annat roll för hur en tapet ser ut när den är uppsatt.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Tidsåtgången för en tapetsering är väldigt individuell beroende på projektet. Dels beror det på hur mycket förarbete som krävs, dels på hur rummet ser ut. Ett rum med flera dörrar, fönster och hörn kräver längre tid eftersom det krävs mer skärning av tapeter. Slutresultatet ska bli bra också. När du kontaktar oss för offert försöker vi alltid ge dig en rättvis tidsplan för att du ska veta när arbetet påbörjas och när det beräknas vara slutfört. Om allt går enligt planerna följs den tidsplanen till punkt och pricka.

Vad kostar en tapetserare på Östermalm?

Vi får många förfrågningar om tapetsering och kostnad på Östermalm. En vanlig fråga är hur mycket kostar en tapetserare i timmen på  Östermalm? Många företag tar ut ett timpris för sitt arbete, men vi på K3 Målare har istället ett fast pris per projekt. Så vad kostar då tapetsering på Östermalm? När du begär en offert från oss vill vi oftast komma ut till dig och se hur rummet eller rummen som ska tapetseras ser ut. Då kan vi avgöra hur mycket förarbete som krävs och därmed ge dig ett rättvist pris för tapetsering på Östermalm. Våra priser för tapetsering finns här så att du kan få ett hum om vad ditt projekt kan komma att kosta.

Så fungerar det när du anlitar K3 Måleri

När du har bestämt dig för att du vill tapetsera hemma kontaktar du oss enkelt via telefon eller mejl. Vi återkommer snabbt till dig för att boka in ett hembesök. Under besöket planerar vi och vi ger dig ett fast pris för projektet. Accepterar du offerten skriver vi avtal och påbörjar arbetet den dag vi bestämt att vi ska börja. Vårt arbete är inte klart förrän du godkänt slutresultatet.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!