DSC00728-HDR

Tapetsering Nacka

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Nacka

Introduktion

Tapetsering i Nacka

Om du letar du efter en tapetsör i Nacka har du kommit rätt. Vi är ett företag som ingår i K3-gruppen och har lång erfarenhet av att utföra tapetsering i Nacka. Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill tapetsera om. Vi utför de flesta slags tapetseringsjobb oavsett om det är i lägenhet eller villa.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Underarbete

Vår specialitet är underarbetet. Innan vi börjar klistra fast tapetvåderna på väggarna lägger vi ned mycket tid och omsorg på att få ett slätt underlag. Ofta handlar det om bredspackling och noggrann slipning samt att försäkra sig om att väggarna är rena. Utan detta grundläggande arbete blir resultatet inte bra eftersom ojämnheter kommer lysa igenom den nyligen uppsatta tapeten. Ett gediget underarbete är också det som är den största skillnaden mellan professionella och icke professionella tapetserare.

Resultatgaranti

Eftersom vi vet hur viktigt förarbetet är garanterar vi att du kommer bli nöjd med resultatet. Därför ger vi resultatgaranti. Övertygelsen om vår egen kompetens har vi fått efter flera års lyckade tapetseringobjekt och många nöjda kunder i Nacka. Så anslut dig till skaran av nöjda klienter och låt oss tapetsera åt dig. För att du ska känna dig extra trygg i att anlita oss har vi även ansvarsförsäkring. Det innebär att vi tar fullt ansvar för våra handlingar.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Olika tapetseringsjobb har skiftande förutsättningar och tar därmed olika lång tid. Därför går det inte att ge ett generellt svar på hur lång tid det tar att tapetsera om. Det enda som vi vet säkert är att det går fortare när ett proffs utför arbetet. Kontakta oss ifall du vill få en konkret uppskattning på hur lång tid ditt tapetseringsprojekt tar. Då kommer vi hem till dig och bedömer arbetets omfång. Därefter kan vi ge en relevant uppgift över tidsåtgång för tapetsering och kostnad i Nacka.

Vad kostar tapetseringen i Nacka?

Pris för tapetsering i Nacka varierar mycket. Därför är det bra att undersöka utbudet. Ofta ger tapetserarna en timtariff. Frågan blir då hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Nacka? Vi ger dig istället en kostnad per projekt. På så vis behöver du inte oroa dig över tidsåtgången och du vet således vad slutpriset blir. Så fråga oss vad kostar en tapetserare i Nacka? Svaret hittar du på vår hemsida, våra priser för tapetsering finns här.

Har du ROT-avdrag kan du använda det när du anlitar oss. Vi drar då av summan på fakturan.

Hur går det till?

När du har bestämt dig för att du vill låta ett proffs tapetsera åt dig tar du kontakt med oss. Första steget är att be om en offert genom att ringa till: 08-7775100 eller mejla: offert@k3gruppen.se. Vi kommer då i de flesta fall vilja boka en tid för hembesök. Anledningen till det är för att vi ska kunna uppskatta kostnad och tid för projektet. Först därefter har vi möjlighet att lämna en offert. Om du accepterar vårt bud går vi igång med underarbetet. När väggarna är släta klistrar vi upp tapetvåderna. När du slutligen är nöjd så avslutar vi arbetet.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!