DSC00728-HDR

Tapetsering Lidingö

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Lidingö

Introduktion

Tapetsering på Lidingö

Ett enkelt sätt att sätta färg på dina väggar är att tapetsera med blåa, gröna eller gula tapeter. Eller varför inte en vacker tapet med palmer och andra exotiska mönster? Låt naturen komma in i dina rum i form av tapeter som efterliknar omgivningens mönster. Du kan också skaffa en tapet som får badrummet att likna en tropisk regnskog. Släpp loss din kreativitet och förnya ditt hem. Det finns få eller inga begränsningar. Med en tapetserare som gör ett noggrant underarbete kommer resultatet bli förnämligt.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Det går ganska fort att sätta upp tapetvåder på väggarna. Däremot är underarbetet omfattande och tar tid att genomföra. Ofta är det nödvändigt att bredspackla och slipa för att få bort ojämnheter. Görs inte det kommer dessa att lysa igenom den nya tapeten. Det är också viktigt att ytan som ska tapetseras är ordentligt ren för att de nya tapeterna ska fästa ordentligt. Annars finns det risk för att det med tiden bildas bubblor. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi är noggranna med underarbetet. Det kan göra att uppdraget tar längre tid men å andra sidan blir resultatet bättre. Eftersom vi tar betalt per uppdrag behöver du emellertid inte tänka på antalet timmar vi lägger ner.

Vad kostar en tapetserare på Lidingö?

Pris för tapetsering på Lidingö kan variera kraftigt. Det är då vanligt att fråga hur mycket kostar en tapetserare i timmen på Lidingö? Vi anser att det är bättre för kunden att vi tar betalt per uppdrag istället för per timme. På så vis behöver du inte oroa dig om arbetet tar längre tid. Så fråga oss istället vad kostar tapetsering på Lidingö? Svaret hittar du på vår hemsida. Våra priser för tapetsering finns här:. Använder du dessutom ditt ROT-avdrag när du anlitar oss blir det ännu billigare. Vi drar av summan direkt på fakturan.

Hur går det till att anlita oss?

Begär en offert genom att ringa eller mejla till oss. Telefonnummer är: 08-7775100 och e-post: offert@k3gruppen.se. Vi kontaktar då dig i syfte att boka tid för ett hembesök. Det är för att vi vill bedöma arbetets omfång i detalj innan vi ger dig tidsåtgången för tapetsering och kostnad på Lidingö för ditt projekt. Ifall du accepterar vårt bud åtar vi oss uppdraget. Vi gör först ett grundligt underarbete innan vi sätter tapeten på väggarna. När du är nöjd med resultatet avslutar vi jobbet.

Val av tapet

Välj den tapet som passar bäst för ändamålet. Använd moderna slitstarka vinyltapeter i rum där det är lämpligt, såsom i kök och hall, eller klassiska papperstapeter med ett traditionellt mönster för elegans i vardagsrummet. Du kan även sätta upp tapeter i våt- eller badrum. Vilken slags tapet du än väljer behöver du en tapetsör på Lidingö för att få bästa resultat. Då är du välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av olika tapetseringsuppdrag och har många nöjda kunder. I och med att vi har ansvarsförsäkring och ger resultatgaranti kan du dessutom vara säker på att du också blir tillfreds med resultatet.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!