DSC00728-HDR

Tapetsering Kungsholmen

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Kungsholmen

Introduktion

Tapetsering i Kungsholmen

Nya tapeter på väggarna är ett smidigt sätt att skapa nytt när du vill förändra ditt hem. Det ger ett fräscht intryck. Därför är det också många som ger sig på att själva tapetsera om hemma. Tyvärr blir resultatet inte alltid som de önskar. Det beror oftast på att de inte varit tillräckligt noggranna med underarbetet. Har du inte lång erfarenhet av att tapetsera är det inte så lätt att veta vad som behöver göras innan våderna klistras upp.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Professionell hjälp

Det är därför du bör kontraktera en tapetserare på Kungsholmen. Vi har nämligen den kunskap som behövs för att kunna utföra jobbet så att resultatet blir till din belåtenhet. Så om du vill tapetsera om eller nytt är det en bra idé att kontakta oss. Med vår långa erfarenhet kan vi preparera väggen som skall tapetseras på rätt sätt så att ojämnheter försvinner och den nya tapeten fäster ordentligt. Väggens oregelbundenhet kommer annars att lysa igenom trots att du satt upp en ny tapet. Så låt oss göra jobbet för att du ska få en vackrare vägg.

Vad kostar tapetsering på Kungsholmen?

Eftersom prisnivån för tapetsering varierar mycket mellan olika tapetserare är det bra att undersöka utbudet. Då hantverkare vanligtvis tillämpar en timtariff frågar sig många hur mycket kostar en tapetserare i timmen på Kungsholmen? Vi menar att den frågan inte ger ett rättvist svar eftersom du inte vet hur lång tid ditt projekt tar. Därför tar vi betalt per projekt. Vi vill att du ska veta vad slutpriset blir. Det innebär att frågan istället ska vara vad kostar en tapetserare i Kungsholmen? Svaret finner du på vår hemsida. Våra priser för tapetsering finns här. Om du har möjlighet att använda ROT-avdrag kan du naturligtvis göra det när du anlitar våra tjänster. Meddela oss om du vill dra av så gör vi det direkt på fakturan.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Det går ganska fort att sätta upp ny tapet. Längre tid tar det att utföra det viktiga underarbetet. Därför går det inte att ge ett allmänt svar på hur lång tid det tar att tapetsera om. Det beror nämligen helt på hur mycket förarbete som väggen kräver. Därför är det allra bästa om vi kan komma hem till dig och se hur förutsättningarna ser ut. Då kan vi bedöma tidsåtgången för tapetsering och kostnad på Kungsholmen så att du får ett konkret besked.

Tapetsering Kungsholmen – Hur går det till?

Ring eller mejla oss och be om en offert när du behöver en tapetserare på Kungsholmen. Vi finns på telefon: 08-7775100 eller så kan du skicka ett mejl till offert@k3gruppen.se. Det första vi kommer göra är att boka tid för ett hembesök. På så sätt kan vi förstå bättre vad som behöver göras och därmed ge en relevant offert. När du accepterat vårt pris för tapetsering på Kungsholmen sätter vi igång med arbetet. Först gör vi ett noggrant underarbete innan vi sätter upp våderna. När du är nöjd med resultatet avslutar vi arbetet. Det beror på att vi använder resultatgaranti, arbetet är inte klart förrän du som kund är nöjd.

Läs mer
cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert