DSC00728-HDR

Tapetsering Järfälla

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Järfälla

Introduktion

Tapetsering i Järfälla

När det är dags att byta tapet och färg på väggarna, är det något som ska vara roligt. Här ser du fram emot något och vill ha ett bra resultat. I och med det har du kanske ett behov av professionella och erfarna hantverkare inom området. Vilken tapet eller färg du än önskar, kan du alltid lita på K3 Måleri.

Om du känner att det är dags att byta tapet och renovera ditt hem invändigt, ska du alltid be om offert på jobbet innan du bestämmer dig. K3 Måleri anses som en erfaren och kunnig tapetsör i Järfälla.

Vi står alltid redo att se över och gå igenom ditt projekt. Som din tapetserare i Järfälla, skapar vi din personliga offert med pris på tapetsering i Järfälla.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Du väljer tapet - Vi tapetserar

Oavsett vilken tapet du önskar och hur du vill att slutresultatet ska bli, ser vi alltid till att leverera ett strålande resultat. Som tapetserare i Järfälla har vi lång och bred erfarenhet av alla typer av tapeter.

Här kan vi med enkelhet anpassa oss till alla stilar. Det spelar ingen roll om du väljer strukturtapeter eller tapeter där mönstret måste följas.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

När det gäller tiden det tar att tapetsera om ett hus, en lägenhet eller hel fastighet beror det alltid på hur omfattande projektet är. Precis som gällande vad kostar en tapetserare i Järfälla?

Alla projekt är personliga och vi försöker alltid att arbeta nära våra kunder, och lämnar gärna en preliminär uppskattning om hur lång tid det tar att utföra varje projekt.

Beroende på hur omfattande en tapetsering i Järfälla är, ju svårare blir det att ge en exakt tid.

Vad kostar tapetseringen?

Vad tapetsering kostnad i Järfälla slutar på, bygger helt och hållet på dina individuella önskemål, eventuella tillägg och just ditt personliga projekt. När vi lämnar pris handlar det aldrig om hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Järfälla?

Vi lämnar alltid priser per projekt, vilket gör att du som kund slipper överraskningar i form av extra kostnader. Våra priser för tapetsering finns här.

ROT avdrag för tapetsör i Järfälla

Både företag och privatpersoner får alltid ett mycket bra pris redan på offerten. Som privatperson blir ditt pris för tapetsering i Järfälla ännu bättre. Här får du utnyttja ROT avdraget, vilket vi alltid drar av direkt på din faktura.

I och med det får du ett avdrag på 30 % av den totala arbetskostnaden. Du kan göra avdrag upp till 50 000 kronor per år och person. Finns det två ägare till ett hus eller en fastighet kan ni göra avdrag upp till totalt 100 000 kronor.

K3 Måleri - Tapetserare i Järfälla med kvalitetsgaranti

När du anlitar oss som din tapetsör i Järfälla, får du många års erfarenhet på köpet. Det är vår kvalitetsgaranti till alla våra kunder. Något som borgar för hög kvalitet och en kunskap som alltid möter upp mot uppgiften.

Vi ingår även i K3 Gruppen, som utför alla typer av byggarbeten i Stockholm med omnejd.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!