DSC00728-HDR

Tapetsering Huddinge

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Huddinge

Introduktion

Tapetsering i Huddinge

När du behöver en tapetsör i Huddinge kan du kontakta oss. Vi har gedigen erfarenhet av tapetsering i Huddinge och kan utföra de flesta uppdrag. Du kan känna dig säker på att vi kan vårt jobb. Eftersom vi är en del av K3-gruppen tillämpar vi deras ansvarsförsäkring och använder oss av resultatgaranti. Därmed kan du lita på att du blir nöjd med resultatet.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Vi är noggranna med underarbetet

Vi gör alltid ett grundligt arbete med att förbereda väggen innan tapetsering. Det är till exempel ofta viktigt att spackla och slipa väggarna innan vi sätter upp tapeten. Ibland är det tillräckligt att hyvla bort ojämnheter och tvätta väggarna. Vi har kunskapen och expertisen att bedöma vad det är för underarbete som vi behöver göra på din vägg. Det gör att det går fortare och resultatet blir bättre om du låter ett oss utföra arbetet än om du tapetserar på egen hand.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Det för- och underarbete som behöver göras innan tapetvåderna kan klistras upp tar olika lång tid beroende på hur förutsättningarna ser ut. Därför går det inte att säga generellt hur lång tid det tar att tapetsera om. Kontakta oss ifall du vill veta hur lång tid vi behöver för att tapetsera åt dig. Då kommer vi hem till dig så att vi kan bilda oss en uppfattning om hur lång tid som behövs för tapetsering och kostnad i Huddinge.

Vad kostar en tapetserare i Huddinge?

Det är bra att jämföra pris för tapetsering i Huddinge eftersom det varierar stort. Många tapetserare tar betalt per timme. Därför frågar sig många hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Huddinge? Vi tar istället betalt per projekt. På så vis behöver du inte tänka på vad timpriset är och inte oroa dig om arbetet drar ut på tiden. Så frågan är istället vad kostar tapetsering i Huddinge? Våra priser för tapetsering finns här.. Har du ROT-avdrag kan du nyttja det när du anlitar oss.

Förändra ditt hem

Idag finns flera olika sorters tapeter att välja på vad gäller motiv, färg och mönster. Därmed har du möjlighet att sätta ett personligt uttryck på väggarna i ditt hus. Det är en relativt enkel åtgärd att förändra ditt hem genom att sätta nya tapeter på väggarna. Dessutom kan du göra ditt hem mer funktionellt. Välj till exempel tapeter som går att torka av med en fuktig trasa. Det passar bra till utrymmen som lätt blir smutsiga. Fråga våra tapetserare om råd vilken tapet du ska välja.

Hur går det till att tapetsera i Huddinge?

När du har ett rum som du vill få tapetserat tar du enklast kontakt med oss på telefon: 08-7775100 eller via mejladress: offert@k3gruppen.se och ber om en offert. Vi bokar då in en tid för hembesök. På så vis kan vi mötas och diskutera ditt projekt. Det ger oss också möjlighet att bedöma arbetets tidsåtgång och kostnad. Därefter lämnar vi en offert. Accepterar du vårt bud inleder vi jobbet med att göra underarbetet. När det är tillfredsställande klistrar vi upp tapeten och avslutar jobbet.

Läs mer

Tapetserare i Huddinge – så fungerar det

När du vill ha hjälp av oss med ett tapetseringsprojekt kan du mejla eller ringa oss för att be om en kostnadsfri offert. Ibland behöver vi göra ett hembesök innan offerten kan ges. Du binder dig inte till någonting utan väljer själv om du vill acceptera prisuppgiften eller inte. Godkänner du offerten skriver vi ett avtal och påbörjar arbetet vid den tidpunkt vi kommer överens om. Arbetet är inte slutfört förrän du är nöjd med arbetet och godkänner det.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!