DSC00728-HDR

Tapetsering Hägersten

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Hägersten

Introduktion

Tapetsering i Hägersten

Om du söker en tapetsör i Hägersten har du kommit rätt. Vi är ett företag som ingår i K3-gruppen och vi har lång erfarenhet av tapetsering i Hägersten. Våra tapetserare har erfarenhet av de flesta slags uppdrag. Du kan således vara trygg i vissheten om att vi kan vårt jobb. Då vi dessutom har ansvarsförsäkring och tillämpar resultatgaranti kan du lita på att du kommer vara nöjd med resultatet.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Låt oss tapetsera åt dig i Hägersten

Du kan säkert tapetsera själv, men det går fortare och resultatet blir bättre om ett proffs gör jobbet. Vi är alltid noggranna med underarbetet. Det vill säga att förbereda väggen som ska tapetseras. Vi bredspacklar och slipar till exempel väggarna innan tapetvåderna klistras upp. Det är nödvändigt för att få ett bra resultat. Vad det än är för underarbete som väggen kräver gör vi det åt dig.

Vad kostar en tapetserare i Hägersten?

Pris för tapetsering i Hägersten varierar mycket. Många hantverkare tillämpar timtariff. Därför är det rimligt att vilja veta hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Hägersten?

Då vi vill att du ska få reda på slutsumman ger vi dig istället ett pris per projekt. Då behöver du inte fundera på vad timpriset är. Kostnaden för arbetet blir detsamma oavsett tidsåtgången.

Har du rätt till ROT-avdrag kan du använda det när du anlitar våra tjänster.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Varje projekt har speciella förutsättningar. Det är framförallt för- och underarbete som påverkar hur lång tid det tar att tapetsera ett rum. Därför går det inte att ge en allmän uppgift om hur lång tid det tar att tapetsera. För att få veta hur lång tid ditt projekt tar är det bäst att du kontaktar oss. Då kan vi boka tid för ett hembesök så att vi kan bilda oss en uppfattning om tidsåtgång för tapetsering och kostnad i Hägersten.

Ge din bostad ett nytt utseende

Nya tapeter som du själv har valt ut bidrar till att din bostad fräschas upp. Att tapetsera är en relativt enkel åtgärd som medför en klar förbättring. I och med att det finns flera olika slags tapeter att välja på har du möjlighet att sätta en personlig prägel på väggarna i ditt hem. Dessutom kan du välja funktionella tapeter som går att torka av med en våt trasa till utrymmen där det passar. Våra tapetserare bidrar gärna med råd om vilken tapet du ska välja.

Läs mer

Tapetserare Hägersten – hur går det till?

När du har bestämt dig för att tapetsera om kontaktar du oss på telefon: 08-7775100 eller mejlar: offert@k3gruppen.se och ber om en offert. Då bokar vi in en tid för hembesök. Det är för att vi ska kunna diskutera med dig vad som ska göras och göra en bedömning av vad arbetet kräver. Efter det har vi möjlighet att lämna en offert som utgår ifrån faktiska förutsättningar. Bestämmer du dig för att anlita oss går arbetet igång. Då vi ger resultatgaranti avslutar vi inte jobbet förrän du är tillfreds med resultatet.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert