DSC00728-HDR

Tapetsering Enskede

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Enskede

Introduktion

Tapetsering i Enskede

Om du behöver en tapetsör i Enskede har du kommit rätt. Vi är en firma i K3-gruppen som har lång erfarenhet av att utföra tapetsering i Enskede. Våra tapetserare kan ta sig an såväl väggarna i en modern lägenhet som väggar som finns i en av Enskedes gamla trävillor. Då vi har ansvarsförsäkring och ger resultatgaranti kan du vara trygg i att arbetet blir väl utfört. Kontakta oss för att få en offert med fast pris.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Låt ett proffs tapetsera åt dig

Det spelar ingen roll vilken slags tapetseringsarbete du behöver få gjort. Vi gör det alltid med kvalitet och omsorg. Eftersom vi har stor vana av att tapetsera går det dessutom fortare än om du gör det själv. Därtill lägger vi alltid stor omsorg vid underarbetet. Det är oftast det mest tidskrävande och även något som påverkar resultatet. Vill du spara tid och få omtapetserat av ett proffs bör du därför kontakta oss.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Det går inte att ge en generell uppskattning om hur lång tid det tar att tapetsera om. Varje projekt har specifika förutsättningar. Framförallt spelar det stor roll hur mycket för- och underarbete som krävs. Även valet av tapet kan påverka tidsåtgången. För att få ett konkret besked om hur lång tid ditt tapetseringsprojekt tar är det bäst att du kontaktar oss. Då kan vi göra ett hembesök för att kunna bedöma arbetets karaktär. Därefter lämnar vi besked om både tidsåtgång för tapetsering och kostnad i Enskede.

Vad kostar en tapetserare i Enskede?

Hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Enskede? Det är en vanlig fråga och som ofta ställs när ett företag ska anlitas. Eftersom vi tar betalt per projekt får du veta vårt pris för tapetsering i Enskede oavsett hur lång tid det tar. Då behöver du inte fundera på timpriset. Så vad kostar då tapetsering i Enskede? Våra priser för tapetsering finns här. När du anlitar oss kan du använda ROT-avdrag

Ge din bostad ett unikt utseende

Med nya tapeter får dina rum en helt ny karaktär. Uttryck dig själv med val av färg, mönster och motiv. Det finns mycket att välja på om du vill sätta en unik prägel på bostaden. Du kan också bestämma dig för funktionella tapeter som lätt går att torka av i utrymmen där det behovet finns. Våra tapetserare ger dig gärna råd vad gäller vilken tapet du bör välja.

Läs mer

Tapetserare Enskede – hur går det till?

När du har bestämt dig för att tapetsera kontaktar du oss på telefon 08-7775100 eller mejlar till offert@k3gruppen.se och begär en offert. Om det är ett mindre uppdrag kan vi ge ett pris direkt. Det är dock mer sannolikt att vi bokar in en tid för hembesök. Då kan vi diskutera ditt projekt i lugn och ro samt bilda oss en rimlig uppfattning om kostnad och tidsåtgång. Därefter ger vi dig en offert. Om du bestämmer dig för att anlita oss sätter vi igång arbetet. Eftersom vi ger resultatgaranti kan du vara säker på att du är nöjd med resultatet innan vi avslutar vårt arbete.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert