tjanst-single-hero

Tapetsering Danderyd

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Danderyd

Introduktion

Tapetsering i Danderyd

Gör om ett rum till bibliotek genom att sätta upp klassiska engelska tapeter på väggarna. Genom att anlita en tapetsör i Danderyd kommer du att få bästa resultat. Eftersom vi har lång erfarenhet av tapetsering i Danderyd kan du kontakta oss när du vill tapetsera om. Vi kommer använda oss av all vår erfarenhet och expertis för att slutresultatet ska bli av högsta kvalitet. Det beror på att vi ingår i K3-gruppen och därmed använder samma ansvarsförsäkring och resultatgaranti som alla tapetserare som ingår i gruppen.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Anlita en erfaren tapetserare i Danderyd

Gör om ett rum till bibliotek genom att sätta upp klassiska engelska tapeter på väggarna. Genom att anlita en tapetsör i Danderyd kommer du att få bästa resultat. Eftersom vi har lång erfarenhet av tapetsering i Danderyd kan du kontakta oss när du vill tapetsera om. Vi kommer använda oss av all vår erfarenhet och expertis för att slutresultatet ska bli av högsta kvalitet. Det beror på att vi ingår i K3-gruppen och därmed

Vad kostar tapetsering i Danderyd?

Pris för tapetsering i Danderyd kan variera kraftigt. Då hantverkare ofta har en timtariff undrar många hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Danderyd? Vi tar inte betalt per timme. Istället ger vi dig ett fast pris för projektet. Då behöver du inte bry dig om tidsåtgången och du får veta direkt vad slutpriset blir. Så frågan du ska ställa till oss är vad kostar en tapetserare i Danderyd? Det bästa du kan göra är kontakta oss för att få ett projektbasetat prisförslag, vad gäller övriga priser så hittar du det här.  Vi kan även tillägga att du naturligtvis kan använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss.

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Det beror helt på vad vi behöver göra. Varje tapetseringsuppdrag skiljer sig åt. För det första handlar det om rummets storlek och om det finns många skrymslen och vrår som kan påverka hur lång tid arbetet tar. Det som drar mest ut på tiden är emellertid för- och underarbetet. När det väl är gjort går det relativt fort att klistra upp tapetvåderna. För att du ska kunna få en exakt tidsangivelse är det bäst att du kontaktar oss. Då kommer vi hem till dig och kan därmed beräkna tidsåtgången för tapetsering och kostnad i Danderyd.

 

 

Vi gör alla slags jobb

Det är inte bara engelska tapeter vi kan sätta upp. Vill du göra om barnens rum till ett gästrum kanske väggarna kräver ett ordentligt förarbete. Utifrån vår kompetens kan vi bedöma hur mycket som behöver bli gjort innan våderna klistras upp. Om det behöver bredspacklas gör vi det och slipar sedan för att få en fin yta så att ojämnheter inte lyser igenom när den nya tapeten kommit på plats.

Läs mer

Hur går det till?

När du vill tapetsera om eller tapetsera nytt tar du kontakt med oss. Det finns två möjligheter. Antingen ringer du på telefon 08-7775100 eller skickar ett mejl till adressen offert@k3gruppen.se för att be om en offert. Vi kommer då med största sannolikhet vilja boka in ett hembesök. Det är för att vi vill se vad det är för arbete som ska göras så att vi kan göra en korrekt beräkning på kostnad och tidsåtgång. När vi ses får vi också möjlighet att närmare diskutera hur du vill få dina väggar tapetserade och vi kan bidra med vår expertis. Efter mötet sammanställer vi en offert. Om du väljer att anlita oss börjar vi arbetet utifrån vår överenskommelse. När tapetseringen är klar, och du är nöjd, är vårt uppdrag avslutat.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert