DSC00728-HDR

Tapetsering Bromma

K3 Måleri / Tapetsering Stockholm / Tapetsering Bromma

Introduktion

Tapetsering i Bromma

Har det blivit dags att tapetsera om väggarna där hemma? Det är ett arbete som kräver förkunskap för att slutresultatet ska bli bra. På K3 Måleri kan du anlita en professionell tapetsör i Bromma som ger ett felfritt resultat. Du kan enkelt kontakta oss när du har behov av tapetsering i Bromma för att få en kostnadsfri offert.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Profesionell tapetsering

Våra tapetserare i Bromma har lång erfarenhet av att tapetsera med kompetens att tapetsera alla typer av tapeter, såsom non-woven tapetet, papperstapeter och vinyltapeter. Vi är mycket noggranna med vilka tapeter vi väljer eftersom kvalitet är viktigt när det kommer till tapetsering. Givetvis är det du som kund som bestämmer vilken tapet du vill ha där hemma, men resultat blir alltid bättre med en tapet av hög kvalitet.

Oavsett om du är privatperson som vill tapetsera ett rum i din villa eller lägenhet, eller om du är företagare som vill tapetsera om i de lägenheter du äger, kan du anlita oss. Inget projekt är för stort eller litet. Du kanske vill ha en snygg fondtapet på en vägg i vardagsrummet? Då fixar vi det. Oavsett om du vill ha en enfärgad tapet eller en som kräver mönsteranpassning kan du förvänta dig ett väl utfört arbete när du anlitar oss på K3 Måleri.

Vad kostar tapetsering i Bromma?

När det kommer till tapetsering och kostnad i Bromma så är vi inte intresserade av att ge ett prisförslag på hur mycket det tapetseras i timmen. Det tycker inte vi känns bra att göra mot kund, då alla projekt är unika och tapetseringen kan ta olika lång tid. Faktorer som hur många fönster, dörröppningar och trånga områden som behöver tapetseras kan påverka hur smidigt det går att arbeta med tapetseringen. Tapeterna ska skäras och passas in vilket blir mer invecklat om det finns många öppningar i rummet. Så ditt pris på tapetsering i Bromma beror helt på dina förutsättningar och vi presenterar detta för dig när du har beskrivit ditt projekt för oss, just för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. 

 

Hur mycket kostar en tapetserare i timmen i Bromma?

En vanlig fråga är vad kostar en tapetserare i Bromma? Som sagt beror det på projektet. Vi ger alltid ett fast pris på tapetseringen i vår offert och det priset gäller sedan oberoende av hur lång tid vårt arbete tar. När du begär en offert från oss kan vi ibland be om att få göra ett hembesök, eftersom det gör det mycket enklare för oss att ge en bra prisuppgift. Vi som en seriös firma i Bromma vill ge dig som kund säkerheten av ett högkvalitativt arbete utan att det kommer några tilläggskostnader i slutet av projektet. 

Hur lång tid tar det att tapetsera om?

Precis som med priset är det svårt att säga hur lång tid det tar att tapetsera om. Det beror givetvis på hur stort rummet eller rummen är samt om tapeten ska mönsteranpassas. När vi ger dig en offert ger vi dig också en uppskattad tid för slutförande av arbetet.

Läs mer

Tapetserare i Bromma – så fungerar det

När du vill ha hjälp av oss med ett tapetseringsprojekt kan du mejla eller ringa oss för att be om en kostnadsfri offert. Ibland behöver vi göra ett hembesök innan offerten kan ges. Du binder dig inte till någonting utan väljer själv om du vill acceptera prisuppgiften eller inte. Godkänner du offerten skriver vi ett avtal och påbörjar arbetet vid den tidpunkt vi kommer överens om. Arbetet är inte slutfört förrän du är nöjd med arbetet och godkänner det.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert