Hos K3-Måleri (K3-Gruppen) hittar du erfarna och pålitliga tapetserare i Stockholm. I Sverige har vi en mycket lång tradition av att använda och tillverka tapeter. Det finns oerhört många fina tapeter att välja mellan. Valet handlar i första hand om hur du vill att ett rum ska se ut. Förutom utseendet kan tapeter också ha kvalitéer som gör att de passar olika bra in i olika rum. I ett våtrum ska du naturligtvis ha en särskild våtrumstapet. Även i andra rum kan det vara bra med tapeter som inte är så känsliga för smuts och som är gjorda för att kunna torkas av med vatten. En strukturtapet är ett bra val en skrovlig betongvägg. Om du har frågor gällande tapetsering av en fondvägg så är du välkommen att gå igenom dina idéer tillsammans med en av våra tapetserare i Stockholm.

Noggrant förarbete behövs för ett bra resultat

Som erfarna tapetserare i Stockholm utför vi allt arbete som har med din tapetsering att göra. Att få tapeterna på plats på väggarna är sällan det mest tidskrävande momentet. Underarbetet, alltså det sätt på vilket väggarna förbereds, är mycket viktigt för att få ett bra resultat. Ytan måste vara helt jämn. Ibland behöver hela väggen bredspacklas innan det går att sätta upp en tapet. En renoveringstapet eller armeringsduk kan ibland ersätta bredspackling. Vi ser till att väggarna är i bra skick innan vi tapetserar så att resultatet blir som förväntat.

Om en vägg har starka färger kan dessa behöva målas över med grundfärg om du inte vill riskera att de syns genom din nya tapet. Vissa typer av fukt kan göra så att tapetklistret inte fäster ordentligt. Det är helt enkelt en hel del att tänka på. För de flesta är det en lättnad att anlita en tapetserare i Stockholm som ser vad som behöver göras för att tapeten ska sitta perfekt på just dina väggar.

Vi har stor erfarenhet av tapetsering i Stockholm

Tapetsering är en måleritjänst som vi på K3 Gruppen har stor erfarenhet av. När du anlitar proffs går det fortare och du behöver inte vänta lika länge på att kunna möblera och ta ett rum i bruk efter tapetseringen. Vi utför vårt arbete med garanti och ansvarsförsäkring. Vi vågar alltså lova att du kommer att bli nöjd med resultatet om du letar efter en tapetserare i Stockholm och bestämmer dig för att anlita oss. Ta kontakt så att vi kan ge en offert med fast pris på din tapetsering i Stockholm.