Söker du tapetserare på Södermalm som kan hjälpa dig att förändra ditt hem på ett genomgripande sätt på bara några dagar? Vi åtar oss allt från små till riktigt stora jobb inom tapetsering. Vår affärsmodell är att erbjuda bra priser men också riktigt hög kvalitet på tapetsering på Södermalm. Kontakta oss så lämnar vi en offert. Hos oss betalar du ett fast pris istället för timarvode. Det beror på att vi har tillräcklig erfarenhet för att kunna uppskatta tidsåtgången ganska bra samtidigt som du slipper riskera att ett projekt drar ut på tiden och blir dyrare än du tänkt dig.

Gediget grundarbete är nyckeln till framgång

Nyckeln till ett bra resultat är underarbetet. För att en tapet ska sitta riktigt snyggt måste underlaget var helt jämnt, rent och fritt från partier i stark färg som riskerar att lysa igenom dina nya tapeter. För att åstadkomma det kan vi gå tillväga på många olika sätt. Våra erfarna tapetserare på Södermalm kan bedöma vad som är mest tids- och kostnadseffektivt utifrån förutsättningarna hemma hos dig. Ibland är det bäst att bredspackla hela väggen men befintliga tapeter kan, om de sitter bra, fixas till så att de fungerar som underlag för dina nya tapeter. Då går arbetet fortare.

Rådfråga en tapetserare inför ditt projekt på Södermalm

Om du inte har bestämt dig för vilka tapeter du vill ha är du välkommen att gå igenom dina tankar med oss innan vi påbörjar arbetet. Utifrån vår långa erfarenhet ger vi råd om vilka typer av tapeter som gör sig bäst i olika rum. Vinyltapeter är bra om du vill kunna torka av dem med en våt trasa. Klassiska papperstapeter är svårare att sätta upp men finns i otroligt många vackra mönster och färger. Våra tapetserare på Södermalm kan även tapetsera i våtrum med en särskild våtrumstapet i kombination med tätskikt.