Om du har behov av tapetserare på Östermalm är du välkommen att kontakta oss för en offert. Få saker ger en så ombonad och trivsam känsla som nya tapeter. Vi ger fast pris på tapetsering och arbetar med ansvarsförsäkring. 

Utbudet av tapeter är enormt idag, du hittar moderna motiv och nytryckta tapeter med gamla mönster. Om du bor i en Östermalmsvåning med känsla för när huset byggdes så är tapetsering ett utmärkt alternativ när du renoverar. Genom att anlita en av våra tapetserare på Östermalm kan du vara säker på att hantverket kommer att leva upp till de höga krav du har rätt att ställa. Perfekt mönsterpassning är en självklarhet.Vi är även mycket noga med underarbetet. Det krävs för att du ska få helt släta tapeter som sitter kvar länge. Ibland behöver vi bredspackla en vägg innan den kan tapetseras men om ett rum redan har tapeter som sitter bra kan underarbetet gå fortare.

Vi fokuserar på kvalitet men har ändå väldigt konkurrenskraftiga priser. ROT-avdraget gäller vid arbete utfört av tapetserare på Östermalm, det dras direkt på fakturan. Du kan alltså anlita tapetserare på Östermalm till ett mycket bra pris tack vare avdraget.