Kontakta oss på K3 Gruppen för ett hembesök och en offert med fast pris om du söker tapetserare på Lidingö. Vi ger alltid resultatgaranti och kan lova att du kommer att bli nöjd med vårt arbete. Vi har lång erfarenhet av alla typer av rum och tapeter och kan hjälpa dig oavsett om du vill ha moderna och trendiga vinyltapeter eller klassiska papperstapeter med ett traditionellt mönster. Även våtrum som badrum och tvättstuga kan många gånger tapetseras med riktigt bra resultat.

Det är framförallt underarbetet som avgör hur bra det blir när du tapetserar. Våra tapetserare på Lidingö arbetar med alla de moment som kan vara aktuella vid en tapetsering. Väggar kan behöva spacklas och slipas för att underlaget ska bli helt slätt. Gamla tapeter kan behöva tas bort. Ytor som ska tapetseras kan också behöva grundmålas så att inga färgade partier kan synas igenom dina nya tapeter.

En stor fördel med att anlita professionella tapetserare på Lidingö är att projektet blir avklarat snabbare. Om det är flera rum som ska tapetseras planerar vi arbetet så att du ska kunna vistas i bostaden även under pågående arbete. Om du är berättigad ROT-avdrag så dras det direkt från fakturan.