Söker du efter en tapetserare på Kungsholmen som kan ge dina väggar ett jättelyft? Vi har utfört ett mycket stort antal tapetseringar i Stockholmsområdet och arbetar noggrant och tidseffektivt. Dessutom har du alltid resultatgaranti när vi utför en tapetsering. Vi lovar helt enkelt att du kommer att bli nöjd med vårt arbete. Vi har erfarenhet från alla typer av moderna tapeter, klassiska papperstapeter samt våtrumstapeter. Hör av dig till våra tapetserare på Kungsholmen om du har frågor gällande ditt val av tapet.

Viss smuts kan göra så att tapetklistret inte fäster och om en vägg är ojämn kan den behöva spacklas innan vi tapetserar. Starka färger på väggen kan synas genom tapeten om de inte målas över. Våra tapetserare på Kungsholmen ser till att underarbetet är grundligt genomfört så att slutresultatet blir precis som önskat.

Kontakta oss för en offert på tapetsering på Kungsholmen. Vi börjar med att göra ett hembesök för att lyssna på dina idéer. Det är också viktigt att fastställa hur mycket underarbete som behöver genomföras för att våra tapetserare på Kungsholmen ska kunna tapetsera med perfekt resultat. Vi arbetar med fast pris för ökad tydlighet. Du ska veta vad det kommer att kosta när du anlitar våra tapetserare på Kungsholmen.