Ta kontakt med oss om du är i behov av att anlita en tapetserare i Bromma. Tapetsering är ett renoveringsprojekt med hög “wow-faktor” som höjer både boendekvalitén och värdet på bostaden. Särskilt om du låter en professionell tapetserare i Bromma utföra arbetet. Om du har frågor inför din tapetsering så är du välkommen att höra av dig. Då kan vi berätta mer om olika alternativ innan vi ger en offert på tapetsering i Bromma.

För att tapeten ska sitta bra och skapa ett helt enhetligt intryck måste väggarna under tapeterna ha bearbetats på ett fackmannamässigt sätt. Ibland behöver väggarna bredspacklas, ibland kan en gammal tapet användas som underlag efter att alla ojämnheter och luftbubblor åtgärdats. Starkt färgade partier måste målas över för att inte synas genom din nya tapet. Som tapetserare i Bromma är vi mycket noga med förarbetet och utgår från den metod som blir bäst för dina väggar och vad som är kostnadseffektivt. Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete.

Vi ger ett fast pris på tapetsering i Bromma så att du ska kunna se direkt vad det kommer att kosta. Välj en tapetserare i Bromma med erfarenhet så går det fortare samtidigt som du få ett perfekt resultat. Om du är berättigad till ROT-avdrag drar vi av det direkt från fakturan.