Tapetsering är en av de måleritjänster som vi erbjuder i Stockholmsområdet till ett bra pris. Det finns få saker som lyfter ett hem på samma sätt som nya tapeter. Kontakta oss för en offert på tapetsering. Vi arbetar med fasta priser men kan behöva göra ett hembesök för att kunna fastställa hur mycket förarbete som krävs.

Om du är berättigad till ROT-avdrag drar vi av det direkt på fakturan.

Tapetsering handlar inte bara om att klistra upp våder på en vägg. För att resultatet ska bli riktigt bra vid tapetsering krävs det att vägarna är helt släta och fria från till exempel rester av gamla tapeter. Oftast behöver väggarna bredspacklas eller förses med en renoveringstapet inför tapetseringen. Det är också viktigt att underlaget är rent, annars fäster inte tapetklistret lika bra och tapeten kan bli bubblig eller till och med lossna i värsta fall. Väggar med en stark färg kan behöva grundmålas för att färgen inte ska gå igenom tapeten. Vilket material en vägg är gjord av påverkar också hur den behöver bearbetas innan tapeterna kan fästas. Förarbetet tar ofta betydligt mer tid än själva tapetseringen. 

Anlita en erfaren tapetserare

När du anlitar en av våra erfarna tapetserare behöver du inte tänka på förarbetet eller på hur tapetvåderna ska skäras till och sättas upp. Vi ser alltid till att mönsterpassningen blir perfekt och att slutresultatet är enligt förväntan. Vi utför arbetet med ansvarsförsäkring och har med oss all den utrustning som krävs för ett perfekt resultat. Koncentrera dig på att välja tapeter istället och gläd dig åt hur fint det kommer att bli. Vi kan assistera med tapetsering inför en försäljning av en villa eller bostadsrätt, vid renovering eller då ditt hem bara behöver en ny look. Vi arbetar alltid snabbt och effektivt och med målet att du som kund ska bli helt nöjd.