Behöver du måla om ditt radhus i Vällingby eller vill du förnya din lägenhet? Då har du kommit rätt. Vi är en målerifirma i Vällingby som ingår i K3-gruppen. Våra målare har lång erfarenhet av att måla i Vällingby. Således kan du vara säker på att arbetet blir välgjort. Eftersom vi dessutom har ansvarsförsäkring och erbjuder resultatgaranti som garanterar att du blir nöjd med slutresultatet.

Boka en erfaren målare

Fördelen med att anlita målare i Vällingby är att du får en målare med kännedom om lokala förhållanden. Det gör att du kan vara säker på att vi använder rätt färg när vi målar ditt hus. Efter många års erfarenhet av att måla i Vällingby vet vi vad ditt hus behöver för att få det bästa skyddet, samt kulörer som är godkända i området.

Vi målar det mesta

Vad du än behöver hjälp med att måla i Vällingby kan vi göra det åt dig. Vi åtar oss de flesta måleriarbeten. Det handlar både om inomhusjobb och utomhusjobb såsom fasader. Allt arbete utomhus görs dock bara årets varma halvår. Inredningsdetaljer och invändiga snickerier kan vi däremot åta oss närsomhelst. Du kanske vill förnya ditt kök genom att måla om skåpluckorna. Låt oss göra det åt dig.

Hur lång tid tar det att måla om?

Det går inte att säga exakt hur lång tid det tar att måla om. Varje projekt skiljer sig åt bland annat beroende på hur mycket underarbete som behöver göras. Vi lägger alltid stor vikt vid att utföra ett noggrant underarbete innan målandet påbörjas. Det kan handla om att bredspackla väggar eller sätta upp en så kallad renoveringstapet. Därför kan vi inte svara på hur lång tid ditt projekt tar innan vi har bildat oss en uppfattning om vad som behöver göras. Kontakta oss så kommer vi hem till dig och tar reda på arbetets omfång.

Vad kostar en målare i Vällingby?

Hur mycket kostar en målare per timme i Vällingby? Det är givetvis viktigt att veta kostnaden för det projekt som du har i åtanke och det kan skilja sig åt för måleriföretag i Vällingby. På vår hemsida hittar du detaljuppgifter om vår prissättning. Vi tillämpar inte timpris för målare i Vällingby. Istället tar vi betalt per projekt. Det innebär att du inte behöver oroa dig över kostnaden om vi ägnar mer tid åt ditt projekt än förväntat. Kontakta oss och beskriv ditt projekt för oss så kommer du få ett prisförslag på projektet i sin helhet. Är du berättigad att använda ROT-avdrag går det bra när du anlitar våra tjänster.

Målare Vällingby – hur går det till?

När du har bestämt dig för vad du vill få ommålat kontaktar du oss för en offert. Lättast sker det via telefon eller mejl. Vårt telefonnummer är 08-7775100 och mejladressen är offert@k3gruppen.se. Om det är ett mindre projekt kan vi oftast ge en prisuppgift direkt. Det är dock vanligare att vi avtalar en tid för hembesök. Då kan vi tillsammans sitta ner och diskutera hur och när måleriarbetet utförs. Det ger oss också en möjlighet att bilda en uppfattning om arbetets omfattning för att kunna lämna ett specificerat kostnads- och tidsförslag. När du accepterat vår bud sätter arbetet igång med ett grundligt underarbete innan målandet tar vid. När projektet är avslutat och du är När färgen kommit på väggarna och du är nöjd med resultatet avslutar vi arbetet.