Vi är en målerifirma i Täby ansluten till K3-gruppen. När du behöver hjälp med att måla i Täby kan vi stå till tjänst. Våra målare har lång erfarenhet av olika slags målerijobb och kan utföra de flesta uppdrag. De har en gedigen kunskap och ett brett yrkeskunnande. Då vi dessutom har ansvarsförsäkring och erbjuder resultatgaranti kan du vara säker på att jobbet utförs på rätt sätt så att du blir nöjd med resultatet.

 

 

Anlita målare i Täby

För att vara säker på att du får en färg som är anpassad till ditt hus bör du anlita en målare i Täby. I och med att olika mikroklimat utsätter fasader och fönster för specifika påfrestningar är det viktigt att du använder en färg som skyddar. Eftersom vi har utfört många målerijobb i Täby kan du lita på att vi vet hur vi kan ge ditt hus det bästa skyddet.

Mångsidighet

Vi målar inte bara fasader eller väggar och tak inomhus. Även inredningsdetaljer och andra snickerier kan vi ta oss an. Vi målar om ditt kök eller ger ny färg till elementen. Fönstren är det viktigt att underhålla regelbundet. Med ett nytt färglager skyddas träet från att fukt och väta kan tränga in. På så vis håller dina fönster längre. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med olika måleriarbeten.

Hur lång tid tar det att måla om?

Det går inte att ge ett generellt besked om hur lång tid ett måleriprojekt tar i anspråk. Då det är många faktorer som kan påverka tidsåtgången är varje jobb unikt. Därför är det bäst att kontakta oss för att få reda på hur lång tid ditt projekt tar. I och med att vi då besöker ditt hem kan vi själva se hur mycket förarbete som behöver göras. Det ger oss möjlighet att bedöma hur lång tid arbetet kräver.

Vad kostar en målare i Täby?

Hur mycket kostar en målare per timme i Täby? Det är en viktig fråga eftersom prisvariationen mellan olika måleriföretag i Täby är stor. Vii tillämpar inte timpris för målare i Täby, utan när du kontaktar oss och beskriver ditt uppdrag så får du ett skräddarsytt pris för projektet i sin helhet. På så sätt behöver du inte oroa dig över kostnaden om vi ägnar mer tid åt ditt projekt än väntat. Du kan givetvis utnyttja ditt ROT-avdrag, om du är berättigad till det, när du anlitar oss för ett måleriuppdrag.

Målare i Täby – hur går det till?

När du har behov av att få något målat ringer du oss eller skickar mejl och ber om en offert. Du kan ringa oss på 08-7775100 eller skicka ett mejl till offert@k3gruppen.se. Om det är ett mindre uppdrag kan vi ge ett kostnadsförslag direkt. Oftast är det dock bättre att vi bokar in ett hembesök. Då kan vi sitta ner i lugn och ro för att diskutera vad som behöver göras. Vi kan därmed ge en offert som stämmer överens med de faktiska förhållandena. När du accepterat vårt bud påbörjar vi arbetet. Vårt arbete är inte slutfört förrän du är nöjd med resultatet, det är vad vår resultatgaranti innebär.