Vi på K3 Gruppen är experter på måleri i Stockholm. Du är välkommen att kontakta oss för ett första möte och en offert med fast pris. Det gäller oavsett om du vill måla en fastighet utvändigt eller om du renoverar invändigt. Vi kan också åta oss att måla snickerier och inredningsdetaljer som fönster, dörrar och skåpluckor. Just inredningssnickerier tar ofta lång tid att måla om du vill ha ett perfekt och varaktigt resultat. Om du är i behov av måleri i Stockholm inför en försäljning av villa eller bostadsrätt så kan vi hjälpa dig med en ekonomisk helhetslösning som kan öka värdet på din bostad.

Genom att använda ROT-avdraget kan du få ner kostnaden av måleri i Stockholm. Vi gör avdraget direkt på din faktura för att du själv ska slippa ansöka om det.

 

Målare i Stockholm

Val av färg när du anlitar en målare i Stockholm

Vilken färg du vill ha till ditt rum är något som kan vara skillnaden på om du får en bra eller dålig känsla när projektet är klart. Beroende på vad du vill få ut av rummet när du anlitar oss så kan du alltid prata med oss om hur mycket färg du kommer behöva samt ifall ditt val av färg är något som blir bra.

Vi är en målerifirma som har stor erfarenhet av att måla allt ifrån att måla på tapet, måla köksluckor, fönster, fasader… nämnd det så har vi erfarenhet av den typen av målning.

Om du använder dig av en vit färg så kan det inge en känsla av att rummet är större. Så om du har ett litet rum som du vill ska kännas större så kan vitt vara färgen för dig och ditt projekt.

Anlita en erfaren målare

Genom anlita oss för måleri i Stockholm genomförs projektet snabbare. Det är en viktig faktor för många som väljer att måla om. Att måla väggar handlar ofta mer om underarbetet än om att få färgen på plats. Vi spacklar och grundmålar om det behövs för ett riktigt bra resultat. 

En annan fördel med att vända sig till en erfaren målare är att vi kan hjälpa dig redan i idéfasen med förslag på vilka färger som passar i dina projekt. Att välja rätt typ av färg är mycket viktigt, inte minst när du målar fasaden utvändigt då den påverkas av väder och vind. Där handlar rätt färg inte bara om att välja en snygg kulör som passar in i helheten utan om att skydda de skikt och konstruktioner som målas. Färg av fel typ kommer att flagna snabbare än du tänkt dig. Då tränger fukt in i huset vilket kan leda till många problem som du alltså undviker genom att välja oss när det gäller måleri i Stockholm.