Behöver du hjälp med att måla i Sollentuna? Då har du kommit rätt. Vi är en målerifirma i Sollentuna som är en del av K3-gruppen. Eftersom vi har lång erfarenhet av att utföra måleriarbeten i Sollentuna kan vi hjälpa dig med det mesta som du behöver få målat. Våra målare har gedigen kunskap och är noggranna. De kan måla dina väggar inne, din fasad eller ditt tak. Vad det än är som du vill sätta färg på gör vi det åt dig. Eftersom vi tillämpar ansvarsförsäkring och resultatgaranti kan du dessutom vara säker på att vi utför jobbet på bästa sätt och att resultatet blir som du önskar.

Anlita en målare i Sollentuna när du vill vara säker på ett bra resultat. Eftersom varje område har olika mikroklimat är det viktigt att din målare har kunskap om lokala förutsättningar och därmed vad just ditt hus i Sollentuna behöver. Sådan kunskap erhålls efter många års erfarenhet av att utföra målerijobb i ditt område. Det har vi! Det innebär att du kan lita på att vi alltid väljer den färg som på bästa sätt skyddar ditt hus och att vi gör det förarbete som är nödvändigt.

 

Alla slags målerijobb

Vi utför det flesta olika sorters målerijobb. Alltifrån inomhusjobb till stora utomhusjobb. Kom dock ihåg att jobben utomhus endast utförs under årets varma halvår. Vid andra tidpunkter på året fokuserar vi på detaljer inomhus. Det kan vara allt från snickeridetaljer till ny färg på dina element. Vill du till exempel renovera ditt kök kan det räcka med ny färg på skåpluckor. Vi ordnar det åt dig. Det blir dessutom mycket billigare än ett helt nytt kök. Så kontakta oss vad det än är du vill få målat.

Vad kostar en målare i Sollentuna?

Hur mycket kostar en målare per timme i Sollentuna? Kostnaden spelar givetvis en stor roll när du ska anlita någon för att måla ett objekt som ligger i Sollentuna. Priserna mellan måleriföretag i Sollentuna kan nämligen variera stort. Eftersom våra projekt inte betalas via ett timarvode utan istället en projektkostnad så kan vi säkerställa att du som kund inte får några överraskande tillägg på din slutgiltiga faktura.

 När du beställer en tjänst av oss går det naturligtvis bra att du använder ditt ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att måla om?

Alla projekt tar olika lång tid beroende på grundförutsättningar. Så det går faktiskt inte att ge en generell tidsangivelse. Det är så många olika faktorer som spelar in. Hur mycket underarbete vi behöver utföra har ofta en avgörande inverkan på projektets tidsåtgång. Det bästa du kan göra för att få en klar uppfattning om hur lång tid just ditt projekt tar är att kontakta oss. Då besöker vi dig och kan på så sätt se förutsättningarna för projektet. Det ger oss möjlighet att specificera tidsåtgången för ditt projekt.

Hur går det till?

När du bestämt dig för att måla om ringer du eller skickar ett mejl till oss för att be om en offert. Vi finns på telefon 08-7775100 och vår mejladress är offert@k3gruppen.se. Om det är ett mindre projekt kan vi ge kostnad och tidsåtgång med en gång. Det är dock nästan alltid bättre att boka in ett hembesök. Då kan vi i lugn och ro gå igenom vad du vill få målat, hur lång tid det kommer att ta och vad slutpriset blir. När du väl accepterat vårt bud påbörjar vi arbetet. Vi börjar med ett grundligt underarbete. Det kan till exempel handla om att bredspackla väggar eller sätta upp en så kallad renoveringstapet. Därefter utför vi själva målandet. När färgen kommit på väggarna och du är nöjd med resultatet är vårt arbete klart. Eftersom vi tillämpar resultatgaranti avslutar vi endast jobbet när du är tillfreds med slutresultatet.