DSC09157-HDR

Målare Södermalm

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Södermalm

Introduktion

Anlita en professionell målare på Södermalm

Behöver du hjälp med att måla i Södermalm? Då är det oss som du ska kontakta. Vi är en målerifirma i Södermalm som är en del av K3-gruppen med lång erfarenhet av att måla på Södermalm. Det spelar ingen roll om du behöver få din fasad omålad eller om det är inomhus behovet finns. Vi har erfarenhet att göra bägge. En nymålad fasad eller ett rum som fått ny färg skapar ger ett behagligt helhetsintryck. Kom dock ihåg att utomhusarbete bara sker under årets sex varma månader.

Anlita målare i Södermalm för att få en person som har kunskap om lokala förhållanden. Det är framförallt viktigt när detaljer som utsätts för väder och vind ska målas. I och med att vi har gedigen erfarenhet av utföra måleriarbeten på Södermalm vet vi vad husen kräver för att din bostad ska få bästa skydd Det innebär att du kan vara säker på att få en färg som skyddar till exempel dina fönsterkarmar från fukt och UV-strålar, samt en kulör som är godkänd i området.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Hur lång tid tar det att måla om?

Det går inte att ge en tidsangivelse för hur lång tid det tar att måla om eftersom varje projekt är unikt. En mängd faktorer spelar in som kan påverka hur lång tid det tar. Det beror till exempel på hur mycket förarbete vi måste göra innan vi kan börja med målandet. Så för att få en korrekt uppfattning om tidsåtgången är det bäst att kontakta oss. Då kan vi göra ett hembesök och på så vis bättre bilda oss en uppfattning om vad ditt projekt kräver.

Vad kostar en målare i Södermalm?

Hur mycket kostar en målare per timme i Södermalm? Det är givetvis en viktig fråga när du ska måla om och bor på Södermalm. Prisskillnaden mellan olika måleriföretag i Södermalm kan nämligen skilja sig åt mycket. Eftersom vi på K3 inte arbetar med timpris, utan istället arbetar med projektspris så kan du kontakta oss och beskrva ditt ärende. Där får du ett exakt belopp på vad ditt projekt kostar, utan att vara rädd för att få några konstiga tillägg i sista minuten.  I samband med att du beställer en tjänst från oss kan du naturligtvis använda ditt ROT-avdrag om du är berättigad för det. 

Mångsidiga

Vad det än är för slags måleri på Södermalm som du behöver få gjort kan vi göra jobbet åt dig. Vi kan till exempel måla dina skåpluckor så att du får känslan av att ha fått ett helt nytt kök. Har du andra snickerier eller inredningsdetaljer åtar vi oss även det. Eftersom vi använder ansvarsförsäkring och tillämpar resultatgaranti kan du vara säker på att vårt arbete inte är klart innan du är nöjd med jobbet och slutresultatet.

Läs mer

Hur du bokar

Du ringer oss antingen på telefon 08-7775100 eller så skickar du ett mejl till oss på adressen offert@k3gruppen.se och begär att få en offert. Vi kan antingen ge dig ett pris direkt eller så bestämmer vi tid då en av våra konsulter kan besöka dig. Vid mötet går ni tillsammans igenom vad som behöver göras. Därefter kan vi ge dig ett kostnadsförslag och tidsåtgång. Så snart du accepterar offerten inleder vi förarbete och går sedan vidare med målandet. När allt är färdigmålat och du är helt nöjd med resultatet anser vi projektet klart. Anledningen till det är att vi arbetar med resultatgaranti.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!

Begär offert