Kontakta oss om du vill ha en offert för en målare på Södermalm. Vi kan åta oss fasadarbeten men målar också om inomhus. Att måla om hemma är tacksamt eftersom det går relativt fort i förhållande till hur omvälvande resultatet ofta blir. Det krävs dock att underarbetet är noggrant utfört. Våra målare på Södermalm bredspacklar eller sätter upp renoveringstapet om det behövs för ett bra resultat.

Du kan också anlita oss om du vill måla om snickerier. Ofta kan vi måla till exempel skåpsluckor med mycket bra resultat. Det är avsevärt billigare än att köpa ny köksinredning. Våra målare på Södermalm ser till så att rätt typ av färg används för ett visst underlag. Men vilken kulör du ska måla i bestämmer du naturligtvis själv. Om du vill få tips och idéer är du välkommen att gå igenom ditt projekt med en av våra erfarna målare på Södermalm.

Även väggar och tak som ser rätt bra ut är tacksamma att måla om eftersom ögat registrerar mycket mer än vi är medvetna om. Helhetskänslan blir en helt annan i ett nymålat rum på Södermalm. Det är helt enkelt ett kostnadseffektivt sätt att förbättra upplevelsen av ett hem. Du kan dessutom använda ROT-avdraget när du anlitar oss för måleri på Södermalm.