Vi är en målerifirma i Nacka som ingår i K3-gruppen. Du är varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med att måla i Nacka. Eftersom vi har lång och gedigen erfarenhet av att utföra måleriuppdrag i Nacka kan vi hjälpa dig med att måla ditt hus invändigt eller utvändigt. Eftersom vi arbetar med resultatgaranti och ansvarsförsäkring kan du vara trygg i att arbetet går till på rätt sätt samt att du blir nöjd med resultatet.

Fördelen med att anlita ett måleriföretag i Nacka, när det är där ditt objekt finns, är att du får en målare som vet vad ett hus i Nacka behöver. Det beror på att våra målare känner till området och dess lokala förhållanden. Således kan du vara säker på att vi kommer använda rätt färg och kulör. Det är extra viktigt när de delar av ett hus som utsätts för väder och vind ska målas. Fönster och fasad behöver få ett gediget skydd som bevarar träet från fuktangrepp och andra skador.

 

De flesta slags jobb

Ibland är det andra saker som du behöver få omålade. Det kan vara inredningsdetaljer som skåpluckor, lister eller gamla element. Även fönster behöver då och då få några extra lager färg för att kunna stå emot vårt hårda skandinaviska klimat. Eftersom vi är mångsidiga kan vi hjälpa dig med det mesta inom måleri. Så kontakta oss när du behöver anlita en målare i Nacka.

Hur lång tid tar det att måla om?

En allmängiltig tidsangivelse över hur lång tid ett måleriprojekt tar är omöjlig att ge. Varje arbete skiljer sig alltför mycket åt. Ibland kan ett hus kräva mer förarbete. Det tar naturligtvis längre tid än när måleriarbetet kan påbörjas ganska omgående utan alltför omfattande underarbete. För att få reda på hur lång tid just ditt projekt tar är det bäst att du kontaktar oss. Då kan en av våra konsulter besöka dig i hemmet och därmed beräkna hur lång tid arbetet tar.

Vad kostar en målare i Nacka?

Hur mycket kostar en målare per timme i Nacka? Ett timpris för målare i Nacka går inte ge på rak arm men om du kontaktar oss kan vi fixa en offert. Om du vill veta mer om vad det skulle kosta dig att anlita oss till ditt projekt så kan du kontakta oss och få ett komplett prisförslag. När du beställer ett uppdrag från oss kan du naturligtvis använda dig av ditt ROT-avdrag, förutsatt du är berättigad till det.

Hur går det till?

När du har något i Nacka som du behöver få målat ringer du oss på 08-7775100 eller mejlar till offert@k3gruppen.se för att be om en offert. Vi ger dig då antingen ett pris direkt eller så bestämmer vi ett datum när det passar att en av våra konsulter gör ett hembesök. Vid besöket får du möjlighet att diskutera projektet närmare och konsulten kan bättre förstå vad som behöver göras, hur lång tid det tar samt kostnaden. Därefter sätter måleriarbetet igång och fortgår tills färgen är på väggen och du är nöjda med resultatet.