Målare på Liljeholmen

Har du något som du behöver måla om och söker därför ett måleriföretag på Liljeholmen? Vad det än är som du behöver få målat kan vi säkert hjälpa dig med det. Så kontakta oss för att diskutera ditt projekt. Vi är en målerifirma på Liljeholmen som är en del av K3-gruppen. Vår specialitet är att hjälpa kunder på Liljeholmen med måleriarbeten. Vi har erfarenhet av alla sorters invändigt måleri men vi kan givetvis även ta oss an att måla fasaden på en byggnad. Kom ihåg att det endast sker under årets varma månader.

En fördel med att anlita målare på Liljeholmen är att du får en målare som har kunskap om lokala förhållanden. Det innebär att den som utför jobbet kan erbjuda dig lösningar som är anpassade till vad just ditt hus behöver. Således använder vi till exempel alltid rätt typ av färg och nyans. Det är viktigt för att de detaljer som utsätts för väder och vind ska få det skydd som de behöver. I annat fall kan fukt tränga in vilket leder till fuktskador.

 

Vi har bred kompetens

När du behöver hjälp med att måla på Liljeholmen ska du kontakta oss. Vi åtar oss det flesta uppdrag. Det kan vara allt från inredningsdetaljer till fasader. Har du till exempel dörrkarmar, fönster, skåpluckor, gamla element, golv eller lister som du vill förbättra så ordnar vi det åt dig. Vi lägger även stor vikt vid att göra ett ordentligt grundarbete för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Om det är nödvändigt bredspacklar vi väggar eller sätter upp en så kallad renoveringstapet. Målningen sker sedan ovanpå denna.

Anlita målare på Liljeholmen – hur fungerar det?

Du ringer till oss på telefon 08-7775100 eller mejlar till offert@k3gruppen.se och begär att få en offert. Antingen får du ett pris direkt eller så avtalar vi tid när en av våra konsulter kan göra ett hembesök. När ni tillsammans kommit fram till vad som behöver göras, bestämt pris och tidsåtgång sätter måleriarbetet igång. Det slutförs när allt är färdigmålat och du är nöjd med resultatet. Som kund hos oss har du nämligen alltid resultatgaranti. Vi arbetar även med ansvarsförsäkring.

Kostnad & pris för målare?

Det går inte att ge en generell tidsangivelse för hur lång tid det tar att måla om eftersom varje projekt är unikt. För att få reda på hur lång tid just ditt projekt tar är det bäst om du kontaktar oss. Då kan en av våra konsulter göra ett hembesök. Således kan ni tillsammans diskutera och gå igenom måleriarbetet i detalj. Därefter går det att ge en tidsangivelse på hur lång tid projektet tar och kostnaden för detta.

Hur mycket kostar en målare per timme på Liljeholmen? Det är givetvis en relevant fråga när du ska anlita en målerifirma på Liljeholmen för ditt projekt. Timpris för målare på Liljeholmen kan nämligen skilja sig mycket. Ifall du vill veta mer om våra priser så kan du kontakta oss och beskriva ditt ärende, så kan vi ge en mer rättvis bild om vad det faktiskt skulle kosta att hjälpa dig. Är du berättigad till ROT-avdrag går det naturligtvis bra att använda det när du anlitar oss.