DSC09157-HDR

Målare Lidingö

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Lidingö

Introduktion

Anlita en professionell målare på Lidingö

Vi är en målerifirma på Lidingö som ingår i K3-gruppen. Vår inriktning är att hjälpa kunder på Lidingö med diverse måleriarbeten. Då vi har lång och gedigen erfarenhet av måleri på Lidingö kan vi hjälpa dig med de flesta måleriuppdrag som du behöver få åtgärdat. Så när du behöver hjälp med att måla på Lidingö är du varmt välkommen att kontakta oss. Det kan röra sig om allt från stora projekt till att måla om enskilda rum. Eftersom vi arbetar med resultatgaranti och ansvarsförsäkring kan du vara säker på att du blir nöjd med slutresultatet.

Fördelen med att anlita vårt måleriföretag på Lidingö är att du får en målare som har kunskap och erfarenhet om lokala förhållanden. Det medför att du kan vara säker på att vi utför arbetet och använder färg som alltid är anpassat till vad ett hus i Lidingö kräver. Det är extra viktigt när vi målar fasad, fönster och andra detaljer som utsätts för väder och vind. Så anlita oss som din målare i Lidingö med erfarenhet om hur du får det bästa resultatet.

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Hur lång tid tar det att måla om?

Det går inte att uppge en allmän tidsangivelse över hur lång tid ett måleriarbete tar. Det beror på att varje projekt är unikt. Exempelvis kan ett måleri kräva mycket förarbete innan själva målandet kommer igång. Det tar naturligtvis längre tid än ett projekt där väggarna är i sådant skick att det bara kräver lite underarbete. Således är det bäst att kontakta oss. Då kan en av våra konsulter besöka dig och diskutera vad som ska målas och hur det ska gå till. Därefter kan vi lämna en specifik tidsangivelse för ditt projekt.

Vad kostar en målare på Lidingö?

Det är naturligtvis en viktig fråga när du ska anlita våra målare i Lidingö. Timpris för målare i Lidingö kan nämligen skilja sig mycket.

Eftersom vi på K3-måleri inte använder oss av ett timarvode så är det bäst om du kontaktar oss, beskriver ditt projekt för måleri på Lidingö och sedan så får du tillbaka ett fast prisförslag.

Vi använder oss av denna prisbild för att du som kund ska veta exakt vilken kostnad det blir för att anlita målare på Lidingö.  Det går naturligtvis bra att använda ROT-avdrag när du beställer ett måleriuppdrag av oss, som dras direkt på fakturan.

 

Målare Lidingö – hur går det till?

Du ringer 08-7775100 eller mejlar offert@k3gruppen.se för att få en offert. Antingen kan vi ge ett pris direkt eller så bestämmer vi en tid då en av våra konsulter kan göra ett hembesök. På så vis kan ni i lugn och ro diskutera vad som behöver göras. När ni fastställt pris och tidsåtgång sätter arbetet igång. Det är klart när dina väggar är målade och du är nöjd med resultatet.

Vi är mångsidiga

Det vanligaste arbetet handlar naturligtvis om att måla hus invändigt eller utvändigt. Då vi har bred kompetens och är mångsidiga kan vi även utföra andra uppdrag. Du kanske till exempel funderar på att köpa ett nytt kök. Varför inte måla om skåpluckorna istället? Det blir mer ekonomiskt och du kan lägga dina pengar på annat, som till exempel en resa under tiden som vi utför arbetet åt dig. Har du andra snickerier som du behöver få åtgärdade ordnar vi även det.

Läs mer

Alla våra målare jobbar med ansvarsförsäkring

Det är en trygghet för dig som kund att veta att vi har de försäkringar som krävs av ett måleri i Huddinge. Vi är alltid måna om att du ska bli nöjd med det vi gör. Innan vi påbörjar arbetet får du en offert med ett fast pris på det som behöver göras. Men vad kostar då en målare i Huddinge?

Det är omöjligt att ha ett bestämt pris för alla projekt eftersom förutsättningarna alltid varierar. Vi gör gärna hembesök för att se hur ditt hem ser ut innan vi lämnar en offert, det gör det enklare för oss att ge ett bra pris.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!