DSC09157-HDR

Målare Kungsholmen

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Kungsholmen

Introduktion

Målare på Kungsholmen

Behöver du hjälp med att måla på Kungsholmen? Då har du kommit rätt. Vi är en målerifirma på Kungsholmen som är en del av K3-gruppen. Således kan du med fördel kontakta oss när du precis har flyttat in och behöver ett måleriföretag på Kungsholmen för att sätta din egen prägel på din bostad. Vid andra tillfällen kanske du vill göra om hemma eller göra i ordning inför en visning? Oavsett anledning har vi kunskaper och resurser att utföra arbetet.

Fördelen med att anlita målare på Kungsholmen är att du får en målare med erfarenhet av lokala förhållanden. Då har målaren bättre kännedom om vad just ditt hem behöver. Förarbetet är till exempel en viktig del av måleriarbetet. Inför allt måleri är vi särdeles noggranna med det. Våra målare kan bredspackla eller sätta upp en så kallad renoveringstapet ifall väggarna kräver detta. Vi använder naturligtvis färger som fäster bra på det underlag som ska bli målat.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Vi målar det mesta

Vi hjälper dig med det mesta inom måleriarbete på Kungsholmen som du behöver. Då vi har stor erfarenhet av många slags måleriarbeten kan vi bidra med vår expertis för olika projekt. Det kan vara allt från köksluckor till fasader. Det innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning med målning av väggar, tak och snickerier, eller andra utvalda delar. Kontakta oss så kan vi diskutera ditt projekt och ge en offert på arbetet.

Hur lång tid tar det att måla om?

Det går inte att ge en generell tidsangivelse för hur lång tid det tar att måla om eftersom varje projekt har individuella förutsättningar som vi behöver ta hänsyn till. För att få reda på hur lång tid just ditt projekt tar är det bäst att kontakta oss så att någon av våra konsulter kan besöka dig. Då kan ni tillsammans diskutera vad som behöver göras och hur arbetet ska gå till väga. I och med besöket kommer konsulterna kunna specificera en mer exakt tidsåtgång för arbetet.

Vad kostar en målare på Kungsholmen?

Hur mycket kostar en målare per timme på Kungsholmen? Det är givetvis en viktig fråga när du vill anlita våra målare. Något som vi på K3-Måleri är stolta över är att vi ser till att erbjuda våra kunder ett fast pris på deras projekt, så det inte kommer några oväntade  utgifter för dig som använder oss som din leverantör för att få hjälp med att måla på Kungsholmen Om du har rätt till ROT-avdrag kan du utnyttja det för måleri på Kungsholmen.

Alla våra målare jobbar med ansvarsförsäkring

Det är en trygghet för dig som kund att veta att vi har de försäkringar som krävs av ett måleri i Huddinge. Vi är alltid måna om att du ska bli nöjd med det vi gör. Innan vi påbörjar arbetet får du en offert med ett fast pris på det som behöver göras. Men vad kostar då en målare i Huddinge?

Det är omöjligt att ha ett bestämt pris för alla projekt eftersom förutsättningarna alltid varierar. Vi gör gärna hembesök för att se hur ditt hem ser ut innan vi lämnar en offert, det gör det enklare för oss att ge ett bra pris.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

Läs mer

Målare på Kungsholmen – Så fungerar det

Du kontaktar oss antingen på telefon 08-7775100 eller mejl offert@k3gruppen.se och begär en offert. Antingen ger vi dig ett pris direkt eller så bestämmer vi en tid när en av våra konsulter kan besöka dig. Vid ett eventuellt hembesök går ni igenom vad som ska göras, hur lång tid det kommer ta och vad priset blir. Därefter sätter arbetet igång och är färdigt när dina väggar är målade. Det innebär att vårt uppdrag inte är slut förrän du är nöjd med resultatet. När du anlitar oss har du som kund nämligen alltid resultatgaranti.

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!