Att välja en erfaren målare är viktigt för att du ska få bästa resultat när du målar om i ditt hem. Vårt måleriföretag i Järfälla har gedigna kunskaper om måleri och tapetsering och garanterar dig ett väl utfört jobb. Vi fixar allt från små målningsprojekt i hemmet till stora projekt för fastighetsägare, företag, myndigheter och kommuner. En av våra målare utför arbetet snabbt och dessutom kan du använda ROT-avdrag för att dra av arbetskostnaderna.

Hjälp med att måla

Vi hjälper dig med både invändiga och utvändiga måleritjänster. Våra kompetenta målare har erfarenhet av en rad olika projekt och vi har inarbetade rutiner och strategier som gör att vi lyckas med att framgångsrikt genomföra olika målning-och tapetseringsjobb.

Fördelar med att anlita en målare i Järfälla

Du kan känna dig trygg och säker på att arbetet blir väl utfört när du anlitar en av våra professionella och kunniga målare. Att måla kan vara tidskrävande och särskilt underarbetet är viktigt för ett bra slutresultat. Våra kompetenta målare har de rätta verktygen för att ge dig ett slutresultat som överträffar dina förväntningar.

Inomhusarbeten och utomhusarbeten

Vi hjälper dig att ta beslut om du behöver måla om fasaden på ditt hus eller måla om plåtarbeten för att förhindra rostskador. Med mångårig erfarenhet och kunnande tar vi hand om ny- och ombyggnadsmåleri såväl som underhållsmåleri. Husets fasad är ofta det första du ser. En bleknad eller flagnade trä-eller putsfasad innebär att det finns risk för alg- och mossangrepp. Underhåll av fasaden är ett sätt att förbygga angrepp. Plåtarbeten som stuprör, hängrännor, fönsterbleck av galvaniserat stål rostar och måste således målas om vid jämna mellanrum.

Fönster och snickerier

Fönstren är en del av huset som är utsatt och om kittet släpper eller färgen börjar flagna behöver du måla om fönstren. När du målar om lister och karmar inomhus använder vi ofta en blank och extra hållbar färg. Lister och karmar utsätts ofta för fett och fläckar och förarbete är särskilt viktigt eftersom ojämnheter kan synas. Att välja en lämplig färg är inte alltid lätt och vi hjälper dig gärna med att välja rätt sorts färg. Vi rekommenderar att du provmålar olika kulörer på en vägg innan du bestämmer dig.

Tapetsering

Du kan fullständigt förvandla ett rum med nya tapeter. Skapa en mjuk känsla i rummet genom att tapetsera alla väggarna eller välj att göra en fondvägg. Med en fondvägg kan du enkelt göra ett rum mer spännande. Låt våra duktiga målare hjälpa till att förvandla ditt hem nya tapeter.

 

Vad kostar en målare i Järfälla?

Det kan skilja sig ordentligt mellan olika målare men det är inte nödvändigtvis bättre med en dyrare målare. Vi kan alltid ge dig en kostnadsfri offert att ta ställning till. Kostnaden för ett arbete beror på en rad olika saker som vad som ska målas om, hur stor yta som ska målas samt hur snabbt du vill har arbetet utfört. 

Hur mycket kostar en målare per timme i Järfälla?

Våra kunniga målare arbetar snabbt vilket kan leda till en lägre arbetskostnad. Arbetskostnaden är den stora kostnaden när du målar eller tapetserar om. Vi kan dock inte ge en generell timkostnad eftersom timpris för målare i Järfälla varierar beroende på bland annat hur lätt det är att komma åt stället som ska målas om och hur mycket förarbete som krävs.

Hur lång tid tar det att måla om?

Vi kan ge dig en tidsram för projektet när vi ger en offert. Alla projekt är olika och vår målerifirma i Järfälla kan inte ge generella tidsramar för olika typer av projekt.

ROT-avdrag för måleriarbeten

Du kan göra avdrag för arbetskostnaden din faktura. ROT-avdrag gäller emellertid inte för transportkostnader eller materialkostnader. Arbetskostnaden är den stora kostnaden och du kan utnyttja ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor per år och person. Vår personal på måleri i Järfälla besvarar gärna dina frågor och funderingar om ROT-avdrag.