K3 är ett måleriföretag i Huddinge med lång erfarenhet av alla typer av måleritjänster. Våra professionella och erfarna målare kan hjälpa dig med både större och mindre uppdrag. Det spelar ingen roll om du har ett företag eller kontaktar oss som privatperson. Varje uppdrag är unikt och det är alltid viktigt för oss att det utförs på ett yrkesmässigt och kunnigt sätt. Detta för att få ett slutresultat som uppfyller alla förväntningar och är hållbart över lång tid. När du inte behöver göra om jobbet, utan det blir rätt och bra direkt, sparar du pengar och miljön sparar resurser.

 

 

Anlita målare i Huddinge

När du behöver få utfört måleri i Huddinge är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är en målerifirma i Huddinge och finns därför där du befinner dig. Vi hjälper dig genom att besvara alla frågor som du kan ha om måleri och att anlita målare, exempelvis, vilken typ av färg som behöver användas för ett visst arbete eller vad kostar en målare i Huddinge? Anlitar du oss kan du dessutom känna dig säker på att jobbet blir som du vill ha det och vi är med dig hela vägen, från konsultation tills att arbetet är klart. Andra fördelar med att anlita K3 är att vi utför alla arbeten med ansvarsförsäkring. Det innebär ytterligare en trygghet för dig om något ändå skulle hända.

Erfarenhet syns på resultatet

Många människor tror att de sparar pengar på att göra måleriarbeten själva men det är oftast motsatsen. När du utför ett måleriarbete som du inte har kunskap att göra på rätt sätt, riskerar du att det blir ojämnt, att gamla färger eller tapeter lyser igenom eller att det släpper efter bara en kort tid. De flesta har nog sett resultatet av när vänner eller bekanta har målat en vägg hellre än bra. Det är ett resultat som inte gör någon glad och i de fallen är det alltid bättre att rekommendera professionella hantverkare.

Våra målare är utbildade och kunniga både när det gäller att göra målarjobb och tapetsering. Vi utför allt grundarbete på ett korrekt sätt, vilket gör att resultatet alltid blir snyggt och proffsigt. Dessutom arbetar våra yrkesmålare betydligt snabbare, vilket innebär en lägre kostnad i slutändan. Det gör också att du snabbare kan ställa tillbaka möbler och börja använda ditt nyrenoverade rum eller din lägenhet igen.

Hur mycket kostar en målare i Huddinge?

Du kanske har ställt dig frågan, hur mycket kostar en målare per timme i Huddinge? Vi erbjuder ett fast pris på våra offerter för att du alltid ska vara trygg i att veta vad det kommer att kosta och inte få några otrevliga överraskningar.

Har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag så dras beloppet av direkt på fakturan. Vill du veta mer kan du alltid kontakta oss för att få veta vilket som är vårt timpris för målare i Huddinge.

Hur lång tid tar det att måla om?

Alla måleriarbeten är olika och har därmed olika förutsättningar. Att måla om en hel villa tar självklart längre tid än att bara måla ett vardagsrum. Det tar också olika lång tid beroende på vilken eller vilka typer av tjänster du behöver få utfört. Det är dock viktigt att aldrig tumma på kvaliteten när resultatet ska bli både snyggt och hållbart. Att få hjälp med att måla i Huddinge innebär att arbetet sker snabbt och att resultatet blir exakt som förväntat. Oavsett så kommer du att spara mycket tid genom att låta någon annan göra jobbet. Du kan tryggt överlämna måleriarbetet till våra experter och därmed använda den tiden till att göra något annat.