DSC09157-HDR

Målare Hägersten

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Hägersten

Introduktion

Anlita en professionell målare i Hägersten

Söker du en målerifirma i Hägersten? Vi har kunniga målare som står till ditt förfogande vad det än är du behöver hjälp med. K3 Gruppen har erfarenhet av alla typer av invändigt måleri men vi kan också åta oss att måla fasaden på en byggnad. Utomhusarbeten kräver dock att det är rätt årstid för det. Vad det än är du behöver få målat kan du vara säker på att få ett bra resultat eftersom vi arbetar med ansvarsförsäkring och resultatgaranti.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Måleriföretag i Hägersten

Fördelen med att anlita målare i Hägersten, är att du får en person med kännedom om lokala förhållanden. Vår personal vet vilka påfrestningar ett hus i Hägersten utsätts för. Färg av fel typ kommer att flagna snabbare än du tänkt dig. Således är det en fördel att välja målare som vet vilken slags färg du bör använda för att den ska ge ett långvarigt skydd. I och med att vi har lokalkännedom är du garanterad ett varaktigt resultat när vi åtar oss ett jobb.

Vi målar det mesta

När du behöver hjälp med att måla något i Hägersten ska du kontakta oss. Vi åtar oss de flesta uppdrag. Förutom husmåleri invändigt och utvändigt utför vi även måleri av inredningsdetaljer och snickerier. Har du gamla element, skåpluckor, lister, fönster eller dörrkarmar som du vill ge ett lyft så fixar vi också det.

Vad kostar en målare i Hägersten?

Hur mycket kostar en målare per timme i Hägersten? Det är en viktig fråga när du skall måla om ditt hus i Hägersten. Om du funderar på att anlita en målare från oss är det bra att ta reda på timpris för målare i Hägersten. 

Vi på K3-Måleri tar dock inte ett timpris för vårt arbete, utan vi tänker på dig som kund och erbjuder en totalkostnad per projekt. Så det inte löper någon risk att du som beställare får några oväntade tillägg för dina fakturor. 

Hur lång tid tar det att måla om?

Det är svårt att ge en generell tidsangivelse då varje projekt har olika förutsättningar som kan påverka tidsåtgången. Ring 08-777 51 00 eller skicka ett mejl till offert@K3gruppen.se för att boka in en konsultation med någon av våra projektledare och få en uppgift om hur lång tid just ditt projekt tar.

Rätt färgval

I själva verket handlar färgval mindre om att välja en snygg kulör som passar in i helheten. Det viktigaste är faktiskt att välja en färg som skyddar de skikt och konstruktioner som färgen skall skydda. Detta är framförallt viktigt när du målar fasaden utvändigt då den i större utsträckning påverkas av väder och vind. Av den anledningen är det en fördel att anlita ett måleri i Hägersten som ser till att du får färg som är anpassad till det område där du bor.

Målare i Hägersten så fungerar det

För att anlita en målare i Hägersten ringer i du eller mejlar till K3 Gruppen och ber om en offert. Antingen ger vi ett pris direkt eller så kan våra målare i Hägersten behöva göra ett hembesök. Då kan det lyssna på dina idéer och bedöma hur mycket underarbete som krävs innan vi kan måla med bästa möjliga resultat. Därefter går arbetet igång och fortgår tills dess att dina väggar är färdigmålade.

 

 

Läs mer

Alla våra målare jobbar med ansvarsförsäkring

Det är en trygghet för dig som kund att veta att vi har de försäkringar som krävs av ett måleri i Huddinge. Vi är alltid måna om att du ska bli nöjd med det vi gör. Innan vi påbörjar arbetet får du en offert med ett fast pris på det som behöver göras. Men vad kostar då en målare i Huddinge?

Det är omöjligt att ha ett bestämt pris för alla projekt eftersom förutsättningarna alltid varierar. Vi gör gärna hembesök för att se hur ditt hem ser ut innan vi lämnar en offert, det gör det enklare för oss att ge ett bra pris.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!