DSC09157-HDR

Målare Danderyd

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Danderyd

Introduktion

Anlita en professionell målare i Danderyd

Vi är experter på måleri och du är varmt välkommen att kontakta oss för små såväl som stora projekt. Du kan anlita målerifirma i Danderyd för måleri och tapetseringsarbeten i villa, lägenhet eller fritidshus. Vi utför jobb för privatpersoner, bostadsrättsföreningar såväl som företag.

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Boka en erfaren målare

Måleri i Danderyd erbjuder en rad olika tjänster. Vi hjälper dig med allt från inomhusmålning och utomhusmålning till plåtmålning och tapetsering. En fondvägg är perfekt om du vill pröva lite starkare färger och mönster. Med professionell hjälp och lite fantasi kan du skapa fantastiska rum. Målade ytor utsätts för både mekanisk slitage och påverkan från solljus därför är det viktigt med regelbundet underhåll.

Inomhusmålning

Interiörer såväl som fasader ska vara vackra men även uttrycksfulla och spegla just din stil. Våra kunniga målare hjälper dig gärna med rådgivning. Vi ger dig råd med tanke på din smak och rummets eller fastighetens utformning. Färger kan upplevas annorlunda på en vägg i hemmet jämfört med ett färgprov. Om du är osäker på vilken färg som passar bäst rekommenderar vi en provmålning. Vi renoverar rum, sprutlackerar köksluckor och målar fönsterramar.

Utomhusmålning och plåtmålning

Färg erbjuder ett viktigt skydd så det är särskilt viktig att underhålla trä utomhus. Om du funderar på att måla om villan eller om den kan klara sig i några år till så hjälper vi dig att göra en bedömning. Du behöver även måla om plåt med jämna mellanrum. Färgskiktet skyddar inte längre mot rostangrepp när du ser bubblor på ytskiktet. Om det inte behandlas snabbt kan korrosionen sprida sig mellan plåt och ytskikt.

Vad kostar en målare i Danderyd?

Om du planerar att anlita en målare i Danderyd kan det skilja sig åt prismässigt beroende på vilka du anlitar. Antalet kvadratmeter och takhöjd samt även typ av vägg och befintligt skick är faktorer som påverkar priset.

Våra målare i Danderyd arbetar mot en fast kostnad istället för timarvode. Efter ett hembesök presenterar vi pris för projektet samt hur lång tid jobbet kommer att ta. Men vi kan garantera att vi på K3-måleri har oerhört konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi levererar resultat av högsta kvalitét. 

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

 

Hur mycket kostar en målare per timme i Danderyd?

Timpris för målare i Danderyd varierar och vårt måleriföretag i Danderyd kan garantera dig konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Många tror att det är dyrt att anlita en målare men våra målare är snabba och effektiva. Det innebär att även om det är stora ytor som du vill måla om behöver det inte kosta lika mycket som du tror.

Hur lång tid tar det att måla om?

Alla måleriprojekt är olika därför får du en tidsram för ditt projekt med din offert. Vi behöver veta omfattningen av ditt projekt innan vi kan ge dig en uppskattning av hur lång tid det kommer att ta att måla om.

 

 

Läs mer

Om du är berättigad till ROT-avdrag drar vi av det direkt på fakturan.

Tapetsering handlar inte bara om att klistra upp våder på en vägg. För att resultatet ska bli riktigt bra vid tapetsering krävs det att vägarna är helt släta och fria från till exempel rester av gamla tapeter. Oftast behöver väggarna bredspacklas eller förses med en renoveringstapet inför tapetseringen. Det är också viktigt att underlaget är rent, annars fäster inte tapetklistret lika bra och tapeten kan bli bubblig eller till och med lossna i värsta fall. Väggar med en stark färg kan behöva grundmålas för att färgen inte ska gå igenom tapeten. Vilket material en vägg är gjord av påverkar också hur den behöver bearbetas innan tapeterna kan fästas. Förarbetet tar ofta betydligt mer tid än själva tapetseringen. 

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört!