Vi har stor erfarenhet av såväl invändigt som utvändigt måleri i Bromma. Oavsett om du till exempel behöver måla om en putsad fasad med kalkfärg eller måla om ett rum inför en visning kan vi åta oss ditt projekt. Vi kan också måla inredningsdetaljer och snickerier. Att måla om skåpsluckor kan vara ett alternativ till att göra en stor investering i ett nytt kök. Om färg börjat släppa från dina fönster är det hög tid att måla om dem. Även om de är gjorda i bra virke behöver ytan behandlas för att fukt inte ska tränga in i träet och förstöra det på sikt.

När vi arbetar med måleri i Bromma är vi alltid mycket noga med underarbetet. Hur mycket som behöver göras beror helt på hur de tak, väggar eller golv du vill måla ser ut. När det gäller väggar är det oftast en bra idé att spackla dem eller att sätta upp en renoveringstapet som sedan målas. Kontakta oss för en offert så gör vi ett hembesök under vilket vi tillsammans bestämmer hur just ditt hem ska målas och i vilka kulörer.

 

Anlita en erfaren målare i Bromma

När du anlitar oss för ett uppdrag inom Måleri i Bromma får du garanti på arbetet. Vi garanterar att det blir bra, helt enkelt. Vi hjälper dig i valet av färg så att det blir rätt för ytan som ska målas, det är extra viktigt när det handlar om fasadfärg som ska skydda huset från väder och vind. Tänk på att utvändigt måleri genomförs under sommarhalvåret.

Vi jobbar med ansvarsförsäkring och tar med oss allt vi behöver för att kunna arbeta säkert och tidseffektivt. Vi vet hur lång tid olika moment tar och planerar arbetet utifrån det. Det betyder att det inte uppstår någon extra väntetid utan att du kan ta ditt hem i bruk snabbare.