DSC09157-HDR

Målare Bromma

K3 Måleri / Målare Stockholm / Målare Bromma

Introduktion

Målare i Bromma

Har du ett hus i Bromma som behöver få fasaden ommålad? Eller ska du sälja och vill måla ett rum inför en visning? Då ska du kontakta oss! Vi är ett måleriföretag i Bromma som är en del av K3 Måleri. Eftersom vi har lång erfarenhet av både utvändigt och invändigt måleri så vet vi vad ditt hus behöver. Vi lägger dessutom stor vikt vid att ta med oss allt det som vi behöver använda så att vi kan arbeta mer effektivt och säkert. Då vi jobbar med ansvarsförsäkring kan du dessutom vara säker på ett garanterat resultat.

 

 

tjanst-single-2

Alltid fast pris

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

 

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med både tapetsering och målning.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

 

Anlita en målare i Bromma

När du behöver hjälp med att måla i Bromma har vi allt du söker av en målerifirma i Bromma. Du får en målare med kännedom om lokala förutsättningar och större erfarenhet av vad just ett hus beläget i Bromma behöver. Således blir resultatet gynnsammare. Eftersom vi har gedigen erfarenhet av måleri i Bromma kan vi hjälpa dig i valet av färg. Det är extra viktigt när du målar fasaden eftersom färgen ska skydda huset från väder och vind. Observera att vi endast målar utvändigt under årets varma månader.

 

Vad kostar en målare i Bromma?

Hur mycket kostar en målare per timme i Bromma? Det är en fråga som är viktig att ställa sig om du har ett objekt i Bromma som du vill få målat.

Vi på K3 Måleri arbetar med projektkostnader istället för timkostnader. Så att du som kund alltid kan vara 100% säker på att det inte kommer någon ytterligare faktura i slutet av projektet.

Med det sagt så erbjuder vi fortfarande konkurrenskraftiga priser och garanterar ett professionellt och hållbart resultat. På K3 Måleris hemsida kan du läsa mer om vårt timpris för målare i Bromma. 

Vi målar det mesta

Behöver du måla om något annat åtar vi oss också att måla snickerier och andra inredningsdetaljer. Det kan till exempel handla om att måla om luckor till dina köksskåp. Det är bättre än att göra en större investering i ett nytt kök. På samma sätt kan du förnya eller renovera andra detaljer med färg. Ett bra exempel är om färgen börjat flagna från dina fönster, då kan vi snabbt måla om dem. Det är också viktigt att behandla ytan även om fönstren är gjorda i bra virke. Anledningen till det är för att fukt inte ska tränga in i träet och orsaka skador.

Måleri i Bromma – hur fungerar det?

Du kontaktar oss antingen på telefon 08-7775100 eller skickar ett mejl till offert@k3gruppen.se och begär en offert. Antingen kan vi direkt ge dig ett pris eller så bestämmer vi ett datum när någon av våra konsulenter kan göra ett hembesök. På så vis kan ni tillsammans diskutera projektet och vi får en bättre möjlighet att bilda oss en uppfattning om arbetets omfång. När du har godkänt offerten sätter arbetet igång och det är klart när dina väggar är färdigmålade.

Läs mer

Om du är berättigad till ROT-avdrag drar vi av det direkt på fakturan.

Tapetsering handlar inte bara om att klistra upp våder på en vägg. För att resultatet ska bli riktigt bra vid tapetsering krävs det att vägarna är helt släta och fria från till exempel rester av gamla tapeter. Oftast behöver väggarna bredspacklas eller förses med en renoveringstapet inför tapetseringen. Det är också viktigt att underlaget är rent, annars fäster inte tapetklistret lika bra och tapeten kan bli bubblig eller till och med lossna i värsta fall. Väggar med en stark färg kan behöva grundmålas för att färgen inte ska gå igenom tapeten. Vilket material en vägg är gjord av påverkar också hur den behöver bearbetas innan tapeterna kan fästas. Förarbetet tar ofta betydligt mer tid än själva tapetseringen. 

Hembesök

Om du kontaktar oss så besöker vi dig i hemmet. Då kan vi tillsammans gå igenom hur just ditt hem ska målas. I och med att vi vet hur lång tid olika moment tar kan vi också planera arbetet utifrån ett hembesök. Det betyder att vi därefter dels kan ge dig en rimlig tidsangivelse, dels planera arbetet för att minska väntetiden. Således kan du få tillgång till ditt nymålade hus snabbare.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID 19)

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om att vi har möjligheten att utföra arbeten utan att behöva träffas. Vi går igenom arbete, eventuella åtgärder samt material- och färgval via videosamtal, foton och telefon.

Detta gäller samtliga golvslipning- och målningsuppdrag samt enklare el- och byggarbeten. Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

cite

Ulf, W

Tapetsering, målning. Proffsigt, vänligt och effektivt utfört. Högsta betyg

cite

Lihui, Y

We give big kudos to K3 Gruppen, they are quick, dedicated and service minded. We are satisfied.

cite

Johan, Ö

K3 hjälpte oss med målning av vårt stora sovrum, inkl montering av nya stuckaturer. Bra bemötande och väl utfört arbete. Att vi dessutom fick lite färgrådgivning gjorde det lilla extra.
Rekommenderas!

start-fullbredd

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de måleri och tapetseringsarbeten vi utfört