Anlita en professionell målare i Stockholm

Om det har blivit dags att renovera hemma eller om du bygger ut huset med fler rum bör du anlita ett bra måleriföretag i Stockholm. Vi på K3 Måleri utför både tapetsering och målning. Alla våra målare har lång erfarenhet av sitt arbete, samtidigt som de har den utbildning som krävs för målning av olika utrymmen.

Det rekommenderas inte att du målar eller tapetserar hemma om du inte har erfarenhet. Måleriarbete kräver ett gediget förarbete för att slutresultatet ska bli hållbart och snyggt. Vi är en målerifirma i Stockholm som tack vare vår långa arbetslivserfarenhet sköter arbetet på ett professionellt sätt. Här kan du få hjälp redan från idéfasen när du väljer vilka kulörer du ska måla i. Beroende på hur ett rum ser ut kommer färgen att se annorlunda ut, någonting vi har erfarenhet av.

När du ska måla om husfasaden behöver du tänka på att vind och regn påverkar hur färgen slits. Vid målning utomhus handlar det inte bara om att välja rätt kulör utan det är viktigt att använda en färg som kan ge det skydd som konstruktionen behöver. Om du har en träfasad där färgen flagnar kan fukt tränga in i bräderna och orsaka mögelskador. K3 Måleri består av bra målare i Stockholm som både är kompetenta och serviceminded. Vi låter alltid dig som kund vara delaktig i vad som sker för att du ska bli nöjd med slutresultatet.

Hjälp med målning och tapetsering inomhus

När våra målare i Stockholm anlitas för målning eller tapetsering inomhus är vi alltid noggranna med förarbetet. Vid behov utför vi bredspackling eller sätter upp renoveringstapet för att jämna ytan innan målning. Utöver målning av väggar erbjuder vi målning av tak, golv och snickerier samt tapetsering. Tapetsering kräver extrem noggrannhet för ett snyggt och skarvfritt resultat.

Målare

Måleriarbeten utomhus

Husfasaden behöver inte målas om så ofta, men när det väl behövs är det en fördel att anlita målare i Stockholm för ett bra slutresultat. Vilken färg som ska användas beror på vilket material fasaden består av, är det puts eller trä? En träfasad måste målas om oftare än en putsad fasad, men alla fasader kräver hållbar och högkvalitet färg. Utöver att måla om din husfasad kan vi på K3 Måleri hjälpa dig med ommålning av uthus, förråd eller staket. Det du bör tänka på är att vi inte utför måleriarbeten utomhus året runt, det är någonting vi erbjuder från tidig vår till början på hösten.

 

utomvändigt målande

Alla våra målare jobbar med ansvarsförsäkring

Det är en trygghet för dig som kund att veta att vi har de försäkringar som krävs av ett måleri i Stockholm. Vi är alltid måna om att du ska bli nöjd med det vi gör. Innan vi påbörjar arbetet får du en offert med ett fast pris på det som behöver göras. Men vad kostar då en målare i Stockholm? Det är omöjligt att ha ett bestämt pris för alla projekt eftersom förutsättningarna alltid varierar. Vi gör gärna hembesök för att se hur ditt hem ser ut innan vi lämnar en offert, det gör det enklare för oss att ge ett bra pris.

Hur lång tid tar det att måla om?

Många frågar oss hur mycket kostar en målare per timme i Stockholm? Det beror helt på arbetets art. Några jobb är tuffare att utföra och har därmed ett högre pris. Eftersom det finns en del uppdrag som är tuffare än andra så arbetar vi på K3-Måleri istället med att skräddarsy fasta priser för dig och ditt uppdrag. Detta gör vi med kunden i åtanke, så det inte tillkommer några konstiga tillägg i fakturan, det fasta priset är det som gäller.

Kontakta oss och beskriv ditt ärende så kommer även du att få en skräddarsydd offert för att få hjälp av professionella målare i Stockholm.

ROT-avdrag för måleriarbeten

Om du är berättigad till ROT-avdrag drar vi av det direkt på din faktura. Det ger dig 30 % i avdrag på arbetskostnaden för vissa utförda tjänster. Du måste uppfylla en del krav för att ha rätt till avdraget och du får maximalt dra av 50 000 kronor per år. Vi kan hjälpa dig att reda ut om ROT-avdraget gäller för det arbete du anlitar oss för samt om du uppfyller kraven.

 

Hur fungerar det när jag anlitar K3 Måleri?

För att anlita oss på K3 Måleri och få reda som gäller för målare i Stockholm med pris och tidsåtgång klickar du på begär offert här på vår hemsida. Du fyller i dina kontaktuppgifter och vad du önskar få hjälp med. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert för målare i Stockholm. I vissa fall kommer vi att kontakta dig för att göra ett hembesök. Det gör vi för att enklare kunna ge dig det bästa priset och den tidsåtgång ditt projekt tar.

När vi gett dig vår offert tar du själv ställning till om du vill skriva kontrakt eller inte. I kontraktet skriver vi in beräknad tid för projektet samt när vi ska påbörja det. Givetvis kan du själv ge förslag på när det passar dig att vi kommer och målar eller tapetserar. Inget arbete är för stort eller litet för oss. Vi arbetar i alla delar av Stockholm och även i Uppsala med omnejd.

K3 Måleri är ett seriöst och professionellt måleriföretag som utför både tapetsering och målning i Stockholm. Vi har som mål att alltid utföra ett felfritt arbete. Vi har goda referenser från tidigare kunder. Dessutom utför vi regelbundna kvalitetskontroller för att kunna känna oss säkra på att vår kvalitet alltid är på topp och av allra högsta standard.